Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς, ένα ανδρόγυνο και το βρέφος τους, στη συνδετήρια οδό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ, περί τις 11:00.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα σε χωράφι. Ο οδηγός του αυτοκίνητου έχει τραυματιστεί ελαφρώς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Στιγμιότυπο από το σημείο που συνέβη το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Και οι τρεις στο νοσοκομείο

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το βρέφος διεκομίσθη εξίσου στο νοσοκομείο, ωστόσο, είναι καλά στην υγεία του.

Και οι τρεις τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και όπως είπε στο MEGA, βρισκόταν στην παραλία και πήρε τον γιο της τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε τι έχει συμβεί. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA: