Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση το ανδρόγυνο που παρασύρθηκε από ΙΧ – Εκτός κινδύνου το 2 ετών παιδί

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση το ανδρόγυνο που παρασύρθηκε από ΙΧ – Εκτός κινδύνου το 2 ετών παιδί

Ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο άνδρας και η γυναίκα, οι οποίοι παρασύρθηκαν μαζί με το παιδί τους από ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας είναι 37 ετών και η γυναίκα έγκυος στον 5ο μήνα, 34 ετών. Το παιδί τους ηλικίας 2 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ, ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: To χρονικό της παράσυρσης από το ΙΧ

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (11/9), κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα φαίνεται ότι παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατέληξε σε χωραφάκι εντός οικοπέδου με κατοικία, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε δέντρα.

«Έχουν γίνει κι άλλα τροχαία σε αυτή τη στροφή, έχουν τραυματιστεί κι άλλοι άνθρωποι σε αυτό το σημείο» είπε, στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Η ίδια ανέφερε πως ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχοντας αμυχές από το τροχαίο.

Τόσο η 34χρονη όσο και ο 37χρονος υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί. Το ζευγάρι αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις (φέρουν τραύματα, κατάγματα, θλάσεις κ.ά.).

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024