Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Απείλησε να την κάψει ζωντανή για ένα story στο Instagram – «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

Χαλκιδική: Απείλησε να την κάψει ζωντανή για ένα story στο Instagram – «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

«Με χτυπούσε ενώ ήταν μπροστά η μικρή, σε όλο το δρόμο Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη. Με μπουνιές και τέτοια. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει 4 ημέρες»

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 26χρονος, ο οποίος χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη τη σύζυγό του στη Χαλκιδική. Η ίδια, είχε υποβάλλει εναντίον του άλλες 3 μηνύσεις και είχε φτάσει στο σημείο να ασκήσει βία σε βάρος της, ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το Star, έγινε το τελευταίο περιστατικό με αφορμή ένα story που ανέβασε η 21χρονη σύζυγος στο Instagram, στο οποίο έδειχνε… τη Χαλκιδική, σύμφωνα με το Star. Όμως ο 26χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν και στη συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι που είχε βενζίνη.

Η 21χρονη αν και ήταν σε πανικό, κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο 26χρονος είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας και αυτούς ότι θα τους κάψει.

Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Η κοπέλα έχει υποβάλλει και άλλες μηνύσεις, με την τελευταία να φτάνουν στις τέσσερις συνολικά. Ο 26χρονος είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει ακόμα και μπροστά στην κόρη τους, η οποία έκανε τέσσερις ημέρες να μιλήσει.

Χαλκιδική: «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

«Η πρώτη μήνυση ήταν όταν ήμουν έγκυος, όπου με είχε χτυπήσει όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια. Με χτυπούσε ενώ ήταν μπροστά η μικρή, σε όλο το δρόμο Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη. Με μπουνιές και τέτοια. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει 4 ημέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που φαίνεται η Χαλκιδική και λέει My Home και αυτός νευρίασε. Μου έλεγε γιατί το ανέβασα. Μου έσπασε το τηλέφωνο. Μου έδωσε σφαλιάρα και μου είπε “θα σε κάψω μέσα στο αμάξι σου”. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη. Μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”».

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024