Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Explainer Video: Πώς μία επιχείρηση θα γίνει zero waste μειώνοντας το οικολογικό της αποτύπωμα

Explainer Video: Πώς μία επιχείρηση θα γίνει zero waste μειώνοντας το οικολογικό της αποτύπωμα

Μείωση απορριμμάτων, εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, βιώσιμες προμήθειες, αυτά είναι τα Coca Cola eco-tips για μία επιχείρηση μηδενικών αποβλήτων!

Κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις παράγουν εκατομμύρια τόνους απορριμμάτων. Αυτό όχι μόνο επιβαρύνει το περιβάλλον αλλά κοστίζει και χρήματα στις επιχειρήσεις. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς θα κάνουμε zero waste μία επιχείρηση για να εξασφαλίσουμε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για όλους; Κι όμως, η απάντηση είναι απλή και έχει τέσσερα σκέλη: μείωση απορριμμάτων, εξοικονόμηση νερού, εξοικονόμηση ενέργειας, βιώσιμες προμήθειες.

Διότι, η αρχή για να διαμορφώσουμε μία ανταγωνιστική, zero waste επιχείρηση που θα «συμμαχεί» με το περιβάλλον, απαιτεί μία πολύπλευρη προσπάθεια και πολλές μικρές αλλαγές για έναν μεγάλο θετικό αντίκτυπο. Αυτές τις μικρές αλλαγές, δηλαδή τα Coca Cola eco-tips, έχουμε συγκεντρώσει στο βίντεο που ακολουθεί, εξηγώντας πως οι παραγωγοί που επιλέγει μία επιχείρησή, μέχρι και η ποσότητα νερού που καταναλώνει, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Πάτα «play», λοιπόν, για να μάθεις πως μία επιχείρηση μπορεί να αναβαθμιστεί σε zero waste, κερδίζοντας και μειώνοντας το οικολογικό της αποτύπωμα.

Only in

11η Σεπτεμβρίου: Η τρομοκρατική επίθεση που άλλαξε τον κόσμο

Όσα συνέβησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με το αδιανόητο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη και οι θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024