Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολωνία: Μια δεκαετία χτίζεται ένα μυστηριώδες κάστρο και κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκει

Πολωνία: Μια δεκαετία χτίζεται ένα μυστηριώδες κάστρο και κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκει

Το κάστρο στην Πολωνία, που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι της Ντίσνεϊ, ξεκίνησε να χτίζεται το 2015 αλλά κανείς δεν ξέρει ποιανού είναι ή σε τι χρησιμεύσει.

Ήταν το 2015 όταν στο τεχνητό νησί του δάσου Notecka της Πολωνίας άρχισε να κατασκευάζεται ένα κάστρο. Ένα κάστρο που θύμιζε να έχει βγει από κάποιο παραμύθι της Ντίσνεϊ. Ωστόσο κανείς δεν του έδωσε σημασία έως τρία χρόνια αργότερα, όταν άρχισαν να δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες του στα μίντια.

Σήμερα, περίπου μια δεκαετία μετά που ξεκίνησε το έργο, ένα μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το Stobnica Castle, όπως είναι και η ονομασία του, που βρίσκεται πάνω σε ένα τεχνητό νησί μέσα στο δάσος Notecka στη δυτική Πολωνία. Σχεδόν κανείς ακόμα δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει ούτε σε τι θα χρησιμεύει.

Το Stobnica Castle βρίσκεται πάνω σε ένα τεχνητό νησί μέσα στο δάσος Notecka στη δυτική Πολωνία.

Αυτό, πάντως, δεν εμπόδισε όσους βρίσκονται πίσω από το μυστηριώδες κάστρο, να φτιάξουν τόσο λογαριασμό στο Instagram όσο και site.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Stobnica Castle έχει ύψος περισσότερα από 70 μέτρα και μήκος 200 μέτρων, ενώ οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Ωστόσο, με 5 δολάρια, μπορεί όποιος θέλει να βγάλει εισιτήριο και να περιηγηθεί στα μονοπάτια γύρω από το κάστρο.

Οι πρώτες φήμες, πάντως, θέλουν έναν γνωστό επιχειρηματία της Πολωνίας να βρίσκεται πίσω από το project, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως μόλις ολοκληρωθούν τα έργα το κάστρο θα μεταμορφωθεί σε ένα luxury ξενοδοχείο.

Only in

11η Σεπτεμβρίου: Η τρομοκρατική επίθεση που άλλαξε τον κόσμο

Όσα συνέβησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με το αδιανόητο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη και οι θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024