Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Hauser: Ένας ροκ σταρ της κλασικής μουσικής

Hauser: Ένας ροκ σταρ της κλασικής μουσικής

Μετρ στο τσέλο με αύρα rock star. Λίγα λόγια για τον Hauser πριν τις δύο του εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο ροκ σταρ της κλασικής μουσικής και ένας ιδιαιτέρως γοητευτικός άντρας, ο Hauser, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στην Αθήνα για δύο μοναδικές βραδιές.

Το οκτάχρονο αγόρι από την Pula της Κροατίας, που ερωτεύτηκε το τσέλο και αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της μουσικής στη ζωή του, ενάντια σε εμπόδια και αντιξοότητες, είναι σήμερα ο απόλυτος σταρ που γεμίζει θέατρα σε όλο τον κόσμο  και συνεργάζεται με θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο Elton John ή ο Steven Tyler.

Εκρηκτική ενέργεια, σπάνιο ταλέντο, υψηλή κατάρτιση, πηγαίο συναίσθημα, ελεύθερο πνεύμα:

«Έχω ταξιδέψει σε τόσα πολλά μέρη στον κόσμο που είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξω ένα αγαπημένο. Όπου κι αν πάω, απολαμβάνω να ακούω τις ιστορίες των ανθρώπων, να ανακαλύπτω την κουλτούρα και τη γλώσσα τους και να δοκιμάζω τα φαγητά που έχουν να προσφέρουν. Γι’ αυτό αποκαλώ τον κόσμο «σπίτι μου», γιατί αισθάνομαι πάντα σαν στο σπίτι μου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι στον κόσμο».

«Το τσέλο είναι ένα τόσο “πολυδιάστατο” όργανο που το κοινό μπορεί πραγματικά να περιμένει τα πάντα από εμένα. Πάντα ήθελα να δείξω την αληθινή δύναμη του τσέλο, παίζοντας όλα τα είδη μουσικής με αυτό το όργανο. Το άλμπουμ μου «The Player, ήταν μόνο ένα παράδειγμα τού τι μπορεί να κάνει το τσέλο, και ελπίζω σε ακόμη περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις τα επόμενα χρόνια».

«To κοινό μπορεί να περιμένει την έκπληξη! Θέλω οι εμφανίσεις μου να είναι ένα τρενάκι συναισθημάτων που θα βιώνεται σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Επιφυλάσσω στους ανθρώπους ένα ταξίδι μέσα στον κόσμο της μουσικής, διασχίζοντας είδη από την κλασική μουσική μέχρι και τα λάτιν».

«Αγαπώ όλα τα είδη μουσικής! Από μικρή ηλικία, άκουγα πολλή κλασική μουσική από διάφορους κλασικούς συνθέτες – αυτό ήταν στην πραγματικότητα το είδος που άκουγα περισσότερο. Αλλά καθώς εξελισσόμουν, άρχισα να ακούω μεγάλη ποικιλία μουσικής και έχω επιρροές από πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, όπως ο Elvis Presley, ο Elton John, ο Michael Jackson και πολλοί άλλοι. Έτσι, η λίστα “αναπαραγωγής” μου είναι πραγματικά ένα μείγμα από τα πάντα!»

Info

– Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
Θέατρο Γης | Θεσσαλονίκη
– Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Αθήνα
– Προπώληση εισιτηρίων εδώ

* Πηγή: Grace

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024