Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Τι μήνυμα έκρυβε το look της στο debate;

Κάμαλα Χάρις: Τι μήνυμα έκρυβε το look της στο debate;

Ο συμβολισμός πίσω από την εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, εμφανίστηκε στη σκηνή του προεδρικού debate στη Φιλαδέλφεια την Τρίτη, φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά πλέον στιλ της: ένα κοστούμι με μπλούζα lavallière από μέσα. Η Χάρις επέλεξε ένα σκούρο παντελόνι, συνδυασμένο με μυτερές γόβες, και μια κομψή μπλούζα σε ιβουάρ απόχρωση με θηλυκό φιόγκο στον λαιμό (γνωστό και ως pussycat bow ή απλώς pussybow) για να αντιμετωπίσει με στιλ τον αντίπαλό της, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το ντύσιμό της ξεχώρισε ακόμα για τα statement σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, ένα αγαπημένο της αξεσουάρ. Η προτίμησή της στα μαργαριτάρια ενδέχεται να σχετίζεται με τις ημέρες της στο Πανεπιστήμιο Howard, όπου ήταν μέλος της αδελφότητας Alpha Kappa Alpha, της οποίας το μαργαριτάρι αποτελεί χαρακτηριστικό κόσμημα.

View this post on Instagram

A post shared by ABC News (@abcnews)

Πέρα από τις κλασικές επιλογές της Χάρις, το στυλ της έχει δημιουργήσει τάσεις και σε προηγούμενες εμφανίσεις της. Τον περασμένο μήνα, ενώ έκανε προεκλογική εκστρατεία στη Γεωργία, φόρεσε έναν από τους αγαπημένους της συνδυασμούς: μαύρα low-top Converse αθλητικά παπούτσια και ένα κολιέ Irene Neuwirth με μαργαριτάρια και χρυσή αλυσίδα.

Η συγκεκριμένη τάση, γνωστή ως «chucks and pearls», είχε γίνει viral κατά την προεκλογική της καμπάνια το 2020.

Η Κάμαλα Χάρις συνδύασε τις πέρλες και τα Converse ακόμα και στις φωτογραφίες για το εξώφυλλο της Vogue, δημιουργώντας ένα νέο σύμβολο της μοντέρνας, δυναμικής γυναίκας. Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας της ως Αντιπρόεδρος, πολλές γυναίκες φόρεσαν τα αγαπημένα της αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με μαργαριτάρια, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ιστορική της εκλογή.

Η τάση αυτή εξαπλώθηκε μέσα από την ομάδα στο Facebook «Wear Pearls On Jan 20th, 2021», προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες που συμμετείχαν στην «Ημέρα Chucks και μαργαριταριών».

Το στυλ της Κάμαλα Χάρις αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό μόδας και πολιτικού μηνύματος, δείχνοντας ότι ακόμη και η ενδυματολογική επιλογή μπορεί να έχει ιδιαίτερο συμβολισμό και απήχηση.

* Πηγή: Grace

Only in

Η μάχη του Κουρσκ σε χάρτες - Πόλεμος χαρακωμάτων και πόλεμος πληροφοριών

Ρωσία και Ουκρανία επιχειρούν να παρουσιάσουν εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τι συμβαίνει στις μάχες στο Κουρσκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024