Η νέα σχολική χρονιά έχει επισήμως ξεκινήσει, με τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές να επιστρέφουν κρατώντας την λίστα με τα απαραίτητα. Από τσάντες, μολύβια και μαρκαδόρους μέχρι τσαντάκι φαγητού, ετικέτες και τετράδια θεμάτων, αυτά είναι μόνο μερικά από όσα θα χρειαστούν τους ερχόμενους μήνες.

Το online shopping θα μας σώσει και σε αυτήν την περίπτωση, αφού θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το παιδί γρήγορα, εύκολα, δίχως κόπο και περιττές μετακινήσεις και φυσικά σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σχολικά είδη, τα οποία θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Τώρα, επιλέγοντας το φίλτρο Σχολικό Καλάθι ανακαλύπτετε ακόμα καλύτερες τιμές σε σχολικές τσάντες, τσαντάκια φαγητού, κασετίνες, τετράδια και πολλά ακόμα σχολικά είδη ανάμεσα σε 200.000+ επιλογές.

Όσα θα χρειαστείτε για την νέα σχολική χρονιά

Βοηθήστε το παιδί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύντομο οδηγό:

Σχολική τσάντα

Πρώτη και βασικότερη αγορά είναι η σχολική τσάντα, που μέσα θα έχει όλα τα απαραίτητα ανάλογα με την τάξη από βιβλία και τετράδια, μέχρι κασετίνα και κηρομπογιές. Μπορείτε να επιλέξετε μια κλασικά σχολική τσάντα, που θα μπορεί να φορά το παιδί προσαρμόζοντας τους ιμάντες ή μια τσάντα με ροδάκια την οποία μπορεί να τραβά για να μην σηκώνει στις πλάτες του όλο το βάρος.

Κασετίνα

Εκτός από πρακτικό αξεσουάρ είναι για τα περισσότερα παιδιά και το αγαπημένο τους. Επιλέξτε μια εύχρηστη κασετίνα, μαλακή ή σκληρή και με αρκετούς χώρους για να μπορεί το παιδί να έχει καθημερινά μαζί του τα απαραίτητα, όπως μολύβια, στυλό, ξυλομπογιές, διαβήτη και γεωμετρικά όργανα.

Τετράδια

Η γραφική ύλη και συγκεκριμένα τα τετράδια είναι απαραίτητα για να κρατούν σημειώσεις, ήδη από την πρώτη μέρα. Σπιράλ, βιβλιόδετα ή τα αγαπημένα κλασικά μπλε, οι επιλογές είναι αμέτρητες και σίγουρα θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο παιδί.

Μπλοκ ζωγραφικής

Ενθαρρύνετε το παιδί να αφήσει την δημιουργικότητά του ελεύθερη, προμηθεύοντας με ένα μπλοκ ζωγραφικής όπου θα μπορεί να ζωγραφίζει τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι, αφού ολοκληρώσει την μελέτη του.

Ετικέτες

Συχνά τις ξεχνάμε μέχρι να τις χρειαστούμε. Οι ετικέτες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, καθώς βοηθούν το παιδί να είναι οργανωμένο και να μην μπερδεύει τα βιβλία και τα τετράδιά του με των συμμαθητών του, που είναι πολύ πιθανό να μοιάζουν.

Τσαντάκι φαγητού

Το σχολικό τσαντάκι φαγητού ώμου JWorld Corey είναι μια πολύ πρακτική και λειτουργική επιλογή για τη μεταφορά και φύλαξη του φαγητού του. Η μικρή του χωρητικότητα, 0.23lt, το καθιστά ιδανικό για τη μεταφορά μικρών σνακ ή γευμάτων, καθιστώντας το κατάλληλο για σχολικές ή καθημερινές δραστηριότητες.

Η κατασκευή από ισοθερμικό υλικό είναι σημαντική για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του φαγητού. Το ισοθερμικό υλικό δεν επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, διατηρώντας έτσι σταθερή τη θερμοκρασία των τροφίμων στο εσωτερικό του ενώ ο πολύχρωμος σχεδιασμός του προσφέρει ενδιαφέρουσα αισθητική και επιλογές για όλα τα γούστα.