Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Tablet για φοιτητές: Για την εξεταστική και όχι μόνο

Tablet για φοιτητές: Για την εξεταστική και όχι μόνο

Τα καλύτερα tablet μπορεί να δίνουν προτεραιότητα σε λειτουργίες όπως μια οθόνη υψηλής ανάλυσης ή έναν ισχυρό επεξεργαστή, αλλά οι φοιτητές γενικά χρειάζονται μια ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οικονομικής τιμής και λειτουργιών που ενισχύουν την εμπειρία εκμάθησης.

Αυτές τις μέρες, οι φοιτητές χρειάζονται περισσότερο από τετράδια, φακέλους και βιβλιοδέτες, το tablet για την σχολή τους.

Τα tablets γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην τάξη, δίνοντας στους φοιτητές έναν φορητό τρόπο για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να αποθηκεύουν εγχειρίδια και έγγραφα, να κρατούν σημειώσεις κατά τη διάρκεια του μαθήματος και πολλά άλλα. Είναι επίσης σημαντικά φθηνότερα από τους φορητούς υπολογιστές, και ορισμένα επιτρέπουν την προσθήκη πληκτρολογίων ή τη χρήση στυλό με γραφίδα για πιο ακριβή πληκτρολόγηση.

Κάθε σπουδαστής είναι διαφορετικός, αλλά όταν θέλετε να αγοράσετε ένα tablet για έναν σπουδαστή, συνήθως θέλετε κάτι ικανό και προσιτό, με αρκετά καλή μπαταρία ώστε να μην πεθαίνει στα μισά της ημέρας των μαθημάτων.

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα tablet που συνδυάζει επιδόσεις και φορητότητα για να είστε παραγωγικοί στην τάξη, στην πανεπιστημιούπολη και εν κινήσει, βρήκαμε τα καλύτερα.

Apple iPad 10thGen 2022 10.9″ WiFi 64GB Blue

Το Apple iPad 2022 10.9″ προσφέρει μια ισχυρή εμπειρία χρήσης, με ανανεωμένο σχεδιασμό που καλύπτει όλη την πρόσοψη και μεγαλύτερη ευελιξία. Η οθόνη Liquid Retina 10.9 ιντσών προσφέρει καθαρή και ευκρινή απεικόνιση, ενώ τα εντυπωσιακά χρώματα δίνουν μια πιο προσωπική αίσθηση στο tablet. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για δημιουργία, σύνδεση και αυξημένη παραγωγικότητα.

Χρησιμοποιώντας το Apple Pencil, μπορείτε να σχεδιάζετε, να κρατάτε σημειώσεις, να επισημαίνετε έγγραφα, και να αναπτύσσετε τις ιδέες σας σε ένα ευέλικτο περιβάλλον.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra με WiFi 14,6» 12GB / 256GB Graphite

Το Samsung Galaxy Tab S9 Ultra είναι ένα tablet Android υψηλής ποιότητας. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 14,6 ιντσών Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ένα εξαιρετικό tablet που προσφέρει ισχυρή απόδοση, εκπληκτική οθόνη και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται μια premium συσκευή για εργασία, ψυχαγωγία ή δημιουργία.

Ισχυρό και με υψηλή απόκριση.Το συμπεριλαμβανόμενο S Pen είναι IP68 ανθεκτικό στο γλυκό νερό και τη σκόνη όπως και τα Galaxy Tab S9 series.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4» P613 WiFi 64GB Oxford Gray

Το Galaxy Tab S6 Lite είναι το απόλυτο Notebook για εκείνους που αναζητούν ένα tablet με κομψό σχεδιασμό και μεταλλικό σώμα, καθώς και ένα σημειωματάριο ή καμβά δημιουργικότητας.

Διαθέτει μια ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας καθώς και το S Pen μέσα στη συσκευασία, το οποίο δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στη μέγιστη παραγωγικότητά σας.

Tablet Xiaomi Pad 5 11″ με Wi-Fi 6GB 128GB Pearl White

Το Xiaomi Pad 5 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ισχυρές επιδόσεις και ποιότητα σε ένα tablet. Με τη μεγάλη οθόνη 11 ιντσών και την υψηλή ανάλυση 2560 x 1600, προσφέρει εκπληκτική εμπειρία χρήσης για εργασία και ψυχαγωγία.

Ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 860 και οι 6GB μνήμης RAM εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία ακόμα και με απαιτητικές εφαρμογές.

Η ενσωματωμένη κάμερα 13MP προσφέρει δυνατότητα για βιντεοκλήσεις και λήψη φωτογραφιών, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα.

Tablet Lenovo Tab M9 ClearCase & Film 9″ με WiFi & 4G 3GB / 32GB Arctic Grey

Το Lenovo Tab M9 HD προσφέρει στυλ και άνεση για τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία σας με premium μεταλλική του σχεδίαση σε δύο τόνους. Η σύνδεση μέσω αναγνώρισης προσώπου είναι γρήγορη και ασφαλής, ενώ ο στερεοφωνικός ήχος με την υποστήριξη Dolby Atmos απογειώνει την ακουστική εμπειρία.

Ο επεξεργαστής Octa Core του Lenovo Tab M9 HD είναι ισχυρός, λειτουργώντας με ταχύτητα έως και 2.0GHz. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ανεμπόδιστα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να βρίσκεστε πάντα μέσα στη δράση.

Tablet Xiaomi Pad 6 11″ με WiFi 8GB / 256GB Gravity Grey

To Xiaomi Pad 6 είναι ιδανικό για εργασία και σχεδιασμένο για ευκολία. Ενσωματώνει μεγάλη οθόνη 11 ιντσών WQHD+ με 309 ppi και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 144Hz 7 επιπέδων, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ανάγνωσης με πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός TÜV Rheinland.

Γρήγορη λειτουργία διαίρεσης οθόνης. Η λειτουργία πολλαπλών εργασιών και η γρήγορη λειτουργία διαίρεσης οθόνης με ένα μόνο βήμα κάνουν τις καθημερινές σας εργασίες βολικές και αποτελεσματικές.

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7″ WiFi 3GB / 32GB Silver

Εύχρηστο και ελαφρύ, σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε. Με ισχυρό επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, το Galaxy Tab A7 Lite κάνει τα πάντα να τρέχουν γρήγορα και ομαλά για πάρα πολλές ώρες. Τα πάντα έρχονται σε ισορροπία με το Galaxy Tab A7 Lite.

Το ειδικό μενού χρήσης με χειρονομίες του Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7″ σας βοηθάει να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα, να δείτε τις πρόσφατες εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε ή να γυρίσετε στην αρχική οθόνη. Και όλα αυτά με το ένα χέρι. Έτσι, χρησιμοποιείτε άνετα και εύκολα το tablet σας, χωρίς να δυσκολεύεστε.

Tablet Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen 10.1″ με Wi-Fi & Μνήμη 64GB Iron Grey

Το νέο TAB M10 HD 2nd gen είναι το ιδανικό για όλη την οικογένεια. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής του MediaTek Helio P22T και το πολύ γρήγορο WiFi και 4G-LTE σας επιτρέπουν να κάνετε streaming χωρίς κολλήματα. Διαθέτει δύο ποιοτικές κάμερες 8mp και 5mp για να μην χάνετε στιγμή.

Το Tab M10 HD διαθέτει πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σας κατά την χρήση καθώς έχει μειώμενο μπλε φωτισμό.
Μαζί με το tablet  μπορείτε  να πάρετε και ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο για να κρατάτε σημειώσεις.

Ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο είναι ένα εύχρηστο και χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε όλη τη γραπτή σας εργασία σε μία ψηφιακή τοποθεσία.

Είναι η τέλεια επιλογή για φοιτητές, επαγγελματίες και οποιονδήποτε χρειάζεται συχνά να αναζητά σημαντικά έγγραφα.

Όποιο tablet και να ψάχνετε θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε ασυναγώνιστες τιμές. Επιλέξτε όποιο εσείς θέλετε και πληρώστε με έναν από τους πολλούς τρόπους πληρωμής. Το νέο σας tablet Θα φτάσει έγκαιρα και στην ώρα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Only in

Προ των πυλών ο «πόλεμος» Ρωσίας - Δύσης: ΗΠΑ και Βρετανία κανονίζουν τα επόμενα βήματα

Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανοίξει το δρόμο στην Ουκρανία για την εκτόξευση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024