Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και με συνεργάτες της είχε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Δημαρχείο Πειραιά.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα έργα που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια και από τον Δήμο Πειραιά, ενώ οι δύο πλευρές προχώρησαν σε έναν προγραμματισμό για παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στην πόλη.

Ο κ. Μώραλης και η κα Αντωνάκου συμφώνησαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη παραγωγική συνεργασία τους.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τα τεχνικά έργα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, πρώην συνεργάτιδα μου, πρώην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου και τους συνεργάτες της. Η συζήτηση μας ήταν για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα εποικοδομητική και αφορούσε σε έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από τον Δήμο Πειραιά. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της συζήτησής μας βρέθηκαν τεχνικά έργα, καθώς και παρεμβάσεις με άξονα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Η κα Αντωνάκου με ενημέρωσε για την πορεία σημαντικών έργων όπως είναι η ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου, το κλειστό γήπεδο «Πέτρος Καπαγέρωφ», η παιδική χαρά ΑμεΑ, η οποία θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες στην περιοχή των Καμινίων κ.α.

Επιπλέον προχωρήσαμε σε έναν προγραμματισμό έργων για τα επόμενα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ Αντιπεριφέρειας και Δήμου θα συνεχιστεί, πάντα με γνώμονα τη δημιουργία παρεμβάσεων μείζονος σημασίας στον Πειραιά».