Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν Κασσελάκη για πολιτικούς λόγους

Ραγκούσης: Θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν Κασσελάκη για πολιτικούς λόγους

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε πως «αν ο Κασσελάκης κάνει πολιτικό φορέα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος»

Θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν Στέφανο Κασσελάκη για πολιτικούς λόγους, τόνισε το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Ραγκούσης, εν όψει των εκλογικών διαδικασιών του Νοεμβρίου.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε πως «αν ο Κασσελάκης κάνει πολιτικό φορέα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος». Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ραγκούσης, ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αν θέσει ξανά υποψηφιότητα.

«Επειδή την προηγούμενη φορά είμαι ένας από αυτούς που δεν τον ψήφισα τον κ. Κασσελάκη, πέρσι τέτοια εποχή, έλεγα χαρακτηριστικά, το ειλικρινές και το σωστό κατά τη γνώμη μου από πλευράς μου, ότι δεν τον ξέρω. Δεν θέλω να πω κάτι κακό, αλλά δεν μπορώ να πω και κάτι καλό, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω», υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ραγκούσης: «Έχουν να κάνουν και με την αντίληψη που έχει ο κ. Κασσελάκης»

Επισήμανε ότι «τώρα όμως τον γνωρίζω τον κύριο καιρό λοιπόν και γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους τουλάχιστον θα προτείνω στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν αυτή τη φορά. Και αυτοί οι λόγοι είναι και πολιτικοί λόγοι, αλλά έχουν να κάνουν και με την αντίληψη που έχει ο κ. Κασσελάκης για το πως πρέπει να ηγείται κάποιος ενός κόμματος».

Ως προς το τι θα συνεπάγεται ενδεχόμενη δημιουργία πολιτικού φορέα από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε πως «θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Διότι για φανταστείτε να λες ότι «δεσμευτείτε όλοι ότι θα μείνετε στον ΣΥΡΙΖΑ» και μετά να εμφανίζεσαι ότι εξετάζεις το ενδεχόμενο εσύ ο ίδιος να σηκωθείς να φύγεις».

Only in

11η Σεπτεμβρίου: Η τρομοκρατική επίθεση που άλλαξε τον κόσμο

Όσα συνέβησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με το αδιανόητο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη και οι θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024