Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πυρά Δούκα σε Μητσοτάκη για τα αντιπλημμυρικά μετά τα ποτάμια σε Κολωνάκι και Κυψέλη

Πυρά Δούκα σε Μητσοτάκη για τα αντιπλημμυρικά μετά τα ποτάμια σε Κολωνάκι και Κυψέλη

«Επιτέλους κύριε πρωθυπουργέ αναλάβετε τις ευθύνες σας. Προχωρήστε τα αντιπλημμυρικά έργα τώρα. Αν δεν μπορείτε, δώστε μας τα μέσα και τους πόρους για να τα κάνουμε εμείς», τόνισε ο Χάρης Δούκας

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χάρης Δούκας με αφορμή τις χθεσινές πλημμύρες που καταγράφηκαν σε δρόμους της Αθήνας, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα σε Κυψέλη και Κολωνάκι.

Όπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας «το γεγονός: Το πρώτο 8μηνο του έτους καθαρίσαμε ως δήμος Αθήνας 14.700 φρεάτια. Την αντίστοιχη χρονική περίοδο επί κ. Μπακογιάννη είχαν καθαριστεί μόλις 7.685».

«Επιτέλους κύριε πρωθυπουργέ αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «παρόλα αυτά το Μαξίμου έδωσε από εχθές, εντολή γενικής επίθεσης εναντίον μου. Με όλα τα φερέφωνα του. Πάλι καλά που δε μας χρέωσαν και τον μεγάλο περίπατο».

Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστηρίζει ότι η πραγματικότητα είναι ότι η Αθήνα χρειάζεται «άμεσα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, που πρέπει να χρηματοδοτηθούν από την κυβέρνηση. Και όμως δεν έχει προχωρήσει τίποτε απολύτως, παρότι το ζητώ συνεχώς εδώ και ένα χρόνο».

«Αν δεν μπορείτε, δώστε μας τα μέσα και τους πόρους για να τα κάνουμε εμείς»

Υπογραμμίζει ότι για αυτό τον σκοπό «υπάρχει το Ταμείο Ανθεκτικότητας, και όχι για να εξυπηρετούνται οι εκλεκτοί του κ. Μητσοτάκη».

Καταληκτικά ο Χάρης Δούκας τονίζει πως «επιτέλους κύριε πρωθυπουργέ αναλάβετε τις ευθύνες σας. Προχωρήστε τα αντιπλημμυρικά έργα τώρα. Αν δεν μπορείτε, δώστε μας τα μέσα και τους πόρους για να τα κάνουμε εμείς. Με την κλιματική κρίση δεν παίζουμε».

Only in

Ο ξεχασμένος αρχιτέκτονας των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης

Αν και οι Δίδυμοι Πύργοι θα μείνουν για πάντα στην αμερικανική κουλτούρα, ο αρχιτέκτονας τους, Minoru Yamasaki, και πολλές από τις ιδέες για το σχεδιασμό τους έχουν χαθεί στα χρονικά της ιστορίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024