Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαριάδης: Βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση – Οι υπόψηφοι να δώσουν σχέδιο πολιτικό

Ζαχαριάδης: Βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση – Οι υπόψηφοι να δώσουν σχέδιο πολιτικό

«Η γνώμη μου αλλά και των άλλων μελών είναι ότι βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση και πρέπει να δώσουμε τον λόγο στα μέλη και τους φίλους του κόμματος», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης

Πάντα η ηγεσία ενός κόμματος φέρει την πρώτη ευθύνη, υπογράμμισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο MEGA, «δεν θα αποδώσω τις ευθύνες μονοσήμαντα, αλλά όταν είναι κάποιος αρχηγός πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του».

«Όλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε συνθήκη»

Υποστήριξε ότι μπορεί να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο «έκπτωτος πρόεδρος», όπως χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η γνώμη μου αλλά και των άλλων μελών είναι ότι βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση και πρέπει να δώσουμε τον λόγο στα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την νέα μας πορεία. Από όλους τους υποψηφίους θέλω: σχέδιο πολιτικό για το θέλουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και που θέλουν να τον πάνε. Οργανωτική δομή, στόχευση, πολιτικές προτεραιότητες, πώς θα διαμοιραστεί το πολιτικό προσωπικό στο κόμμα. Πιστεύω ότι ο επόμενος αρχηγός πρέπει να μας πει αναλυτικά τις θέσεις του σε όλα τα ζητήματα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη λεγόμενη ομάδα των «87», ο Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι «δεν είμαστε κόμμα μέσα στο κόμμα. υπέγραψα και εγώ το κείμενο των 87». Όπως είπε, «ο καθένας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και ο καθένας ελεύθερα θα αποφασίσει. Δεν είμαστε «τάση» οι «87» είναι ρεύμα ιδεών».

«Είμαι πάντα εδώ για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Συνέχισε λέγοντας πως «ποτέ δεν ειπώθηκε ότι τα κεντρικά όργανα του κόμματος θα πρέπει να είναι διορισμένα και αποφασισμένα από τον πρόεδρο. Είναι μείζον ζήτημα το αν θα έχουμε συμμετοχικό κόμμα ή κόμμα του αρχηγού. Όπως και η ονομασία του κόμματος. Είμαι πάντα εδώ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που συζητιέται είναι αν θα κάνει ο Κασσελάκης δικό του κόμμα ή θα ξαναβάλει υποψηφιότητα. Είμαι σταθερός στις απόψεις μου, δεν ήρθα «χθες» στο κόμμα. Όλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ο κόσμος έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση».

Τέλος, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε πως «είναι υγιές για το πολιτικό σύστημα να μπορέσει να ισορροπήσει. Χάθηκε μια ευκαιρία να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε στις τελευταίες ευρωεκλογές, όπου μέσα από την δική μας επίδοση κρύφτηκε η μεγάλη αποτυχία της ΝΔ. Η πρόκληση είναι τώρα να ανασυγκροτηθούμε, και να μιλήσουμε για τα πραγματικά μας προβλήματα».

Δείτε όσα ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης στο MEGA:

Only in

Αποκάλυψη in: Δώρο με Γεύση ίσως… Δώρου Άδωρου για τους Δήμους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του in αναμένονται αυτοδιοικητικές εκπλήξεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024