Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για το μέλλον του Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Νέα σενάρια για το μέλλον του Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Στο εξωτερικό αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, όμως πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη και οι σπουδαίες μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι τον εμπλέκουν σε διάφορα σενάρια για το μέλλον του.

Ο Ερυθρός Αστέρας όλο το καλοκαίρι ασχολήθηκε με την περίπτωση του, όμως προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να παραχωρήσει κανέναν παίκτη του, ειδικά από τη στιγμή που είναι τραυματίες οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ και είναι άγνωστο το διάστημα της απουσίας τους.

«Ελπίζει ο Ερυθρός Αστέρας»

Παρόλα αυτά, στο εξωτερικό οι φήμες και τα σενάρια για τον Σέρβο και τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχουν, αφού η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου λέγεται ότι δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή, εκτός κι αν καταφέρει να υπογράψει τον Πετρούσεφ.

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει να κάνει άλλες μεταγραφές εκτός από τον Πετρούσεφ. Θέλουν μόνο τον Σέρβο, όχι άλλον”, έγραψε ο Ιταλός ρεπόρτερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ και συνέχισε: “Στον Ερυθρό Αστέρα πιστεύουν ότι θα τον έχουν στην ομάδα σε λίγες εβδομάδες».

Σημειώνεται πως οι τραυματισμοί των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτινόφ έχουν περιορίσει δραστικά τις πιθανότητες άμεσης αποχώρησης του Πετρούσεφ από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο να θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνει στους Πειραιώτες τουλάχιστον μέχρι το Super Cup που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Only in

Νέο χαράτσι Άδωνι στους ασθενείς με νέα σύμβαση ΕΟΠΥΥ – ιδιωτικών κλινικών

«Λειτουργικό το ΕΣΥ» και «γαλαντόμος ο ΕΟΠΥΥ στις ιδιωτικές κλινικές» κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρά το νέο κύμα φυγής των γιατρών από τα νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024