Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έκαναν μεγάλες επενδύσεις και το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας σούπερ σταρ στις ομάδες τους και παίκτες από το NBA, κάνοντας… ντόρο σε όλη την Ευρώπη.

Κάτι που παραδέχτηκε και ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο σταρ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε στην ιστοσελίδα «realolimpiamilano.com» και αναφερόμενος στην EuroLeague της νέας σεζόν τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουν επενδύσεις οι ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «realolimpiamilano»:

«Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Euroleague έκαναν επενδύσεις. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε την Euroleague. Συνήθως οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτοί πήραν τρεις σούπερ σταρ. Οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four.

Όταν σκέφτομαι την Αρμάνι, όταν σκέφτομαι ότι δεν μπήκαμε στα πλέι οφ, με στενοχωρεί επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν τα κατάφερα. Ήταν στενάχωρο. Νομίζω ότι η Αρμάνι πρέπει να είναι ομάδα επιπέδου playoffs. Πρέπει να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».