Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χουάντσο, η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός

Ο Χουάντσο, η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός

Τι αποκαλύπτουν στο εξωτερικό για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ένας από τους παίκτες που απασχόλησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό και μάλιστα υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον Ισπανό και τη βασίλισσα.

Ωστόσο, ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, φαίνεται πως θα παραμείνει στο τριφύλλι για ακόμη έναν χρόνο, καθώς δεν τα έχει βρει με τους Μαδριλένους, ενώ έχει και συμβόλαιο με τους πράσινους.

Τι αποκαλύπτουν

Από εκεί και πέρα, η σελίδα «Inside EuroLeague» είχε γράψει το Σάββατο πως ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ενδέχεται να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, πληροφορία που όμως δεν επιβεβαιωνόταν.

Τρεις ημέρες αργότερα, ο ίδιος λογαριασμός κάνει λόγο για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς πάντως να προκύπτει πως υπήρξαν τέτοιες τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν σημειώθηκε κανένα αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Παναθηναϊκού, παρόλο που ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία πριν από λίγες ώρες. Ο Χουάντσο μένει στους πράσινους. Όλα έχουν τελειώσει», αναφέρει.

Only in

Μόνο στο in, η ολοκληρωμένη πρόταση της Αυτοδιοίκησης για την διαχείριση των υδάτινων πόρων

Αποκλειστικά στο in, τα βασικά σημεία της πρότασης της ΚΕΔΕ για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας πολιτικής ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024