Στον Λεβαδειακό θα αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν ο Ζίνι ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο άσος από την Ανγκόλα δεν θα είχε ρόλο φέτος στην Ένωση και έτσι αναζητήθηκε μία ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Αν και ο ποδοσφαιριστής εμφανιζόταν να προτιμά το εξωτερικό, τελικά όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξει στην ομάδα της Λιβαδειάς η οποία ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο 22χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2028 με τον Δικέφαλο, είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πιστεύει ο Ματίας Αλμέιδα, γι’ αυτό και ήθελε να τον δώσει κάπου δανεικό για να πάρει παιχνίδια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Ανγκολέζου επιθετικού Ζίνι από την ΑΕΚ για έναν χρόνο.

Γεννημένος στις 3/7/22, μετράει 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και ακόμα 15 παρουσίες στην δεύτερη ομάδα, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ανγκόλα, με την οποία έχει 17 συμμετοχές και 5 γκολ σε επίπεδο Ανδρών.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκινητικό «αντίο» του Πιερό στη Μακάμπι Χάιφα

Ο Φράντζι Πιερό είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ από το βράδυ της Τρίτης, με τον διεθνή φορ να αποχαιρετά μέσω των social media τη Μάκαμπι Χάιφα μετά από δύο χρόνια.

Ο 29χρονος άσος ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν ενώ ο κόσμος στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση τον αποθέωσε.

H ανάρτηση του Πιερό: «Δεν ξέρω καν από που να ξεκινήσω. Σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο θέλω απλώς να πω ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε και με δεχτήκατε ως δικό σας. Σίγουρα θα μου λείψουν όλοι. Εύχομαι σε όλους σας μόνο επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Προς τους οπαδούς: Εκτιμώ όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου με την ομάδα. Πάντα θα θυμάμαι και θα λατρεύω όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Μην ανησυχείτε, η τηλεφωνική μου γραμμή είναι πάντα ανοιχτή, οπότε θα σας τηλεφωνώ…»