Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Φοφανά λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Φοφανά λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών

Λίγες ώρες μένουν για να πέσει η αυλαία στο μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα και όπως φαίνεται το θέμα του Ντατρό Φοφανά είναι ανοιχτό στην ΑΕΚ.

Οι Άγγλοι αλλά και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο… άναψαν φωτιές το πρωί της Τετάρτης (11/9) παρουσιάζοντας ως δεδομένη τη μετακίνηση του Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού. Όπως ανέφεραν μάλιστα στη συμφωνία θα υπήρχε και μία ρήτρα στα 24 εκατ. ευρώ, η οποία μπορεί να ήταν απλησίαστη για την Ένωση το επόμενο καλοκαίρι, αλλά θα ήταν ενδεικτική των προθέσεων των «μπλε» ως προς κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο.

Αν και μετά την απόκτηση του Φρανζί Πιερό η ΑΕΚ έδειχνε να έχει κλείσει με τις μεταγραφές της, η πρόθεση της Τσέλσι πλέον να δανείσει τον παίκτη, έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της Ένωσης. Μιλάμε άλλωστε για τον ποδοσφαιριστή που ήταν ο πρώτος στόχος για τα φορ εδώ και πολύ καιρό και οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βρουν μία φόρμουλα με την Τσέλσι ώστε να τον αποκτήσουν.

Τις προηγούμενες μέρες η ομάδα του Λονδίνου δεν συζητούσε δανεισμό ενώ και για πώληση οι απαιτήσεις της ήταν ιδιαίτερα υψηλές για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτό έκανε την ΑΕΚ να στραφεί στον Πιερό ώστε να μην μείνει με άδεια χέρια στο τέλος, αλλά βλέποντας η Τσέλσι πως ο Φοφανά θα μείνει στο ρόστερ της ενώ δεν υπολογίζεται, προφανώς αναθεώρησε πλέον και ψάχνει τρόπο για να τον παραχωρήσει. Με στόχο να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και του χρόνου να πωληθεί.

Το αν αυτή ομάδα θα είναι η ΑΕΚ θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αφού στις 00.00 ακριβώς οι μεταγραφές τελειώνουν για την Ελλάδα. Το αν έχει λογική η απόκτησή του είναι επίσης ένα ζήτημα από την στιγμή που η Ένωση έχει πλέον δύο επιθετικούς πρώτης γραμμής. Να έρθει και ένας τρίτος που επίσης θα θέλει να παίζει ενώ δεν υπάρχει και Ευρώπη στη μέση; Πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί και γιατί να γίνει για παράδειγμα βασικός ο Φοφανά που το καλοκαίρι πιθανότατα θα φύγει και να λειτουργήσει αυτό εις βάρος των Γκαρσία και Πιερό που ανήκουν στο κλαμπ;

Αυτά είναι ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει ο Ματίας Αλμέιδα στο μυαλό του πριν πάρει την απόφαση για το αν θέλει ή όχι τον ποδοσφαιριστή. Αν υπήρχε η Ευρώπή, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Και για την ΑΕΚ και για την Τσέλσι που ίσως ήταν πιο διαλλακτική το προηγούμενο διάστημα στις απαιτήσεις της. Όπως και να ‘χει, τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σε αυτή την ιστοριά.

Only in

Η μάχη του Κουρσκ σε χάρτες - Πόλεμος χαρακωμάτων και πόλεμος πληροφοριών

Ρωσία και Ουκρανία επιχειρούν να παρουσιάσουν εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τι συμβαίνει στις μάχες στο Κουρσκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024