Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ – Επιστρέφουν οι διεθνείς

Άρης: Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ – Επιστρέφουν οι διεθνείς

Οι Ρόουζ, Σαμόρα, Παναγίδης και Σίντκλεφ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και θα τεθούν στη διάθεση του Μάντζιου.

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας του αγώνα με τον ΟΦΗ, για το οποίο θα μπορεί να υπολογίζει και τους τέσσερις διεθνείς.

Οι Λίντσεϊ Ρόουζ, Μιχάλης Παναγίδης, Φίλιπ Σίντκλεφ και Άλβαρο Σαμόρα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες του Αγίου Μαυρικίου, της Ελλάδας (ελπίδων), της Σουηδίας (ελπίδων) και της Κόστα Ρίκα, αντίστοιχα και αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Ο Σαμόρα είναι αυτός που αναμένεται να επιστρέψει τελευταίος, ενώ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με τη Γουατεμάλα, για τη 2η αγωνιστική του Nations League της CONCACAF.

Αντίθετα, με τους προαναφερθέντες, o Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει, για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Κρήτη, τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που θα εκτίσει την τέταρτη αγωνιστική της ποινής του.

Οι εναλλακτικές επιλογές του Μάντζιου

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει την επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας των Μάγιο και Μόντσου, που αισθάνονται ενοχλήσεις, όμως, έχει ξεκινήσει, ήδη, να σκέφτεται τις εναλλακτικές επιλογές που έχει στη διάθεση του.

Ο Μοντόγια αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Μάγιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Νταρίντα φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα, έναντι του Ζουλ, για τη θέση του παρτενέρ του Σιφουέντες στα χαφ.

Ο Καμερουνέζος μέσος, άλλωστε, δεν είχε χρόνο συμμετοχής στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και θα πρέπει να βρει ρυθμό. Ο προπονητής του Άρη, πάντως, θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί, όπου θα ξεκινήσει ο Μορόν.

Only in

Αποκάλυψη in: Δώρο με Γεύση ίσως… Δώρου Άδωρου για τους Δήμους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του in αναμένονται αυτοδιοικητικές εκπλήξεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024