Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν τα βρίσκουν ΑΕΚ και Τσέλσι για Φοφανά» (pics)

«Δεν τα βρίσκουν ΑΕΚ και Τσέλσι για Φοφανά» (pics)

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο εξωτερικό γύρω από τη μεταγραφή του Ντατρό Φοφανά που δεν φαίνεται να προχωρά στην ΑΕΚ καθώς δεν υπάρχει συμφωνία σε βασικούς όρους με την Τσέλσι.

Πρώτα ο Μιγκέλ Ντιλέινι της «Independent», στη συνέχεια ο Νιζάρ Κινσέλα του BBC και μετά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσα από αναρτήσεις τους το βράδυ της Τετάρτης δείχνουν πως η υπόθεση Ντατρό Φοφανά δεν οδεύει καλά για την ΑΕΚ.

Και οι τρεις ουσιαστικά κάνουν λόγο για βασικές διαφωνίες ακόμη ανάμεσα στην Ένωση και την Τσέλσι κι ενώ μετράμε αντίστροφα πλέον για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

«Η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ είναι τη δεδομένη στιγμή στον αέρα εξ αιτίας μιας διαφωνίας της τελευταίας στιγμής μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Τσέλσι», έγραψε ο Ντιλέινι ενώ ο Κινσέλα ανέφερε πως «Ακόμα υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει για την μετακίνηση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά στην ΑΕΚ, καθώς πλησιάζει η προθεσμία».

Από πλευράς του ο Ρομάνο έγραψε πως «η ελληνική μεταγραφική αγορά κλείνει απόψε και οι δύο σύλλογοι εξακολουθούν να διαφωνούν σε αρκετά σημεία». Όπως φαίνεται λοιπόν, η ιστορία αυτή δύσκολα θα προχωρήσει για την ΑΕΚ που φαίνεται πως ξαναμπήκε στο κόλπο όταν η Τσέλσι έδειξε διάθεση να δανείσει τον ποδοσφαιριστή.

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024