Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Αρτέτα στην Άρσεναλ – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Έντεγκααρντ

Εξελίξεις με Αρτέτα στην Άρσεναλ – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Έντεγκααρντ

Νέα δεδομένα στη σχέση του Μικέλ Αρτέτα με την Άρσεναλ, την ώρα που ο Μάρτιν Έντεγκααρντ τραυματίστηκε σοβαρά σε ματς της Νορβηγίας.

Η διοίκηση της Αρσεναλ συμφώνησε με τον Μίκελ Αρτέτα να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Ισπανός τεχνικός είναι στις τελικές επαφές με τους παράγοντες των «κανονιέρηδων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 42χρονος κόουτς ανέλαβε την ομάδα του Λονδίνου το 2019 και από τότε χτίζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο τις δύο τελευταίες σεζόν διεκδίκησε έως το τέλος την κατάκτηση της Premier League, ενώ έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Αγγλίας (2020).

Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα τον Αρτέτα και θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, ώστε να συνεχίσει τη δουλειά του, με μεγάλο στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά το 2004.

Ένα μήνα εκτός ο Έντεγκααρντ

Σοβαρό πλήγμα για την Αρσεναλ αποτελεί ο τραυματισμός του Μάρτιν Έντεγκααρντ. Ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου τραυματίστηκε στο προχθεσινό ματς της Νορβηγίας με την Αυστρία για το Nations League (2-1) και αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο δεξί του αστράγαλο.

Τα αγγλικά Μέσα θεωρούν πως ο 25χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και δεν θα μπορέσει να παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, ενώ θα χάσει και τα κρίσιμα ματς με Αταλάντα και Μάντσεστερ Σίτι, και τα δύο εκτός έδρας. Την περασμένη σεζόν ο Νορβηγός σταρ είχε 11 γκολ και 11 ασίστ σε 48 εμφανίσεις.

Only in

Ο ξεχασμένος αρχιτέκτονας των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης

Αν και οι Δίδυμοι Πύργοι θα μείνουν για πάντα στην αμερικανική κουλτούρα, ο αρχιτέκτονας τους, Minoru Yamasaki, και πολλές από τις ιδέες για το σχεδιασμό τους έχουν χαθεί στα χρονικά της ιστορίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024