Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μεξικανού Χορδάν Σίλβα.

Ο 30χρονος αμυντικός, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον κρητικό σύλλογο, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Μεξικού τη σεζόν 2018-19, στην Κλαμπ Τιχουάνα (31 συμμετοχές, 2 γκολ) και στην Τολούκα (83 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ο τελευταίος χρονικά σταθμός της καριέρας του ήταν η Ατλέτικο Σαν Λουίς, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 15 αναμετρήσεις.

Παράλληλα, έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική ανδρών του Μεξικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας (Κ23).

Ο Χορδάν Σίλβα ήρθε στην Ελλάδα για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της κρητικής ομάδας και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Jordan Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός έτους.

Ο 30χρονος αμυντικός, γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1994 στην Matehuala (Μεξικό), έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Cruz Azul, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Μεξικού τη σεζόν 2018-19, Club Tijuana (31 συμμετοχές, 2 γκολ), Toluca (83 συμμετοχές, 2 γκολ). Τελευταίος χρονικά σταθμός της καριέρας του ήταν η San Luis, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 15 αναμετρήσεις.

Έχει χριστεί διεθνής τόσο με την Εθνική Ανδρών όσο και με τις ομάδες U22 και U23.

Jordan, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».