Με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συζητήσει όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο, συναντήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), σε σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Κώστας Φωτιάδης και φυσικά ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Η περίσταση, έδωσε την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη του «δικεφάλου του βορρά» να συναντηθεί για πρώτη φορά από κοντά, έπειτα από πέντε χρόνια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ συζητήθηκαν όλα τα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο elite Βίντσιτς στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ, για τα παιχνίδια της 4η αγωνιστικής της Superleague, το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/9).

Στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, στην Τούμπα (15/9, 20:30), ορίστηκε ο elite διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς από την Σλοβενία, που είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League, τον περασμένο Μάιο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντράζ Κόβατσιτς και Τόμας Κλάντσικ, στο VAR ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπόνκελ με βοηθό τον Στέφανο Κουμπαράκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.