Εκτός από την Super League που αρχίζει και πάλι μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/9) θα έχουμε και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας για την 3η φάση.
Η ΕΠΟ έκανε γνωστό το πρόγραμμα, στο οποίο βέβαια υπάρχουν δύο εκκρεμότητες. Αρχικά το πότε θα διεξαχθεί το Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας και εν συνεχεία τι θα γίνει με την απόφαση που θα βγει για το Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου, με την Καβάλα να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει αυτόν που θα προκριθεί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου έχει ως εξής:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.