Δεν είναι μυστικό ότι Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαγκ είχαν μία… ταραχώδη συνεργασία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα… βέλη του προς τον Ολλανδό προπονητή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Five, με τον 39χρονο άσο της Αλ Νασρ να μην έχει ξεχάσει την συνεργασία του με τον 54χρονο τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο ανέφερε για τον πρώην προπονητή του πως δεν απαιτούσε από τους ποδοσφαιριστές των «Κόκκινων Διαβόλων» να κατακτήσουν την Premier League ή το Champions League, υποστηρίζοντας πως η ομάδα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα ο Πορτογάλος παρότρυνε τον Τεν Χαγκ να συμβουλεύεται όσους γνωρίζουν από το dna του συλλόγου, όπως οι Σερ Άλεξ, Ρίο Φερντιναντ και Γκάρι Νέβιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο προπονητής της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πρέπει να είσαι εκεί, για να πεις… άκου, ίσως δεν έχουμε αυτές τις δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα προσπαθήσουμε. πρέπει να προσπαθήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξαναχτιστεί. Αν ο Τεν Χαγκ ακούσει τον Ρουντ φαν Νίστελρόι… ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Ξέρει τον σύλλογο και ο σύλλογος πρέπει να ακούσει τα παιδιά από το παρελθόν του, καθώς αυτό είναι πραγματικά σημαντικό.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρόι Κιν, ο Πολ Σόουλς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον… χρειάζεσαι συμβουλές από αυτούς τους ανθρώπους».