Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βινίσιους: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, θα επιστρέψουμε» (vid)

Βινίσιους: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, θα επιστρέψουμε» (vid)

Ο Βινίσιους ζήτησε συγγνώμη για μία ακόμα από τον κόσμο της Βραζιλίας για την ήττα της σελεσάο με 1-0 από την Παραγουάη.

Ο Βινίσιους ζήτησε συγνώμη από τους συμπατριώτες του για την ήττα (1-0) της Βραζιλίας από την Παραγουάη, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026:

«Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά θα επιστρέψουμε», είπε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο μία ντρίμπλα σε τέσσερις προσπάθειες που επιχείρησε, έχασε 17 κατοχές και κέρδισε μόνο δύο από τις επτά μονομαχίες κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Ασουνσιόν.

«Θέλουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση στη Βραζιλία με οποιοδήποτε τίμημα. Ας σκεφτεί ο καθένας σπίτι του αμέσως τι πρέπει να βελτιώσουμε, τι πρέπει να κάνουμε για να παίξουμε ξανά καλά. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε εδώ, να χάνουμε αυτούς τους βαθμούς και να παίζουμε όπως παίζουμε»., πρόσθεσε και συνέχισε:

«Στην Ευρώπη, η μπάλα φτάνει πιο γρήγορα μπροστά, πρέπει να προσαρμοστούμε για να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσουμε παιχνίδια. Με τη νίκη, θα έχουμε περισσότερη ηρεμία για να παίξουμε διαφορετικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βραζιλία μετά την ήττα από την Παραγουάη έμεινε στους 10 πόντους και στην 5η θέση, έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε 8 αναμετρήσεις. Από την άλλη, οι νικητές είναι στην 7η θέση, με ρεκόρ 2/3/3 και 9 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Την επόμενη αγωνιστική η Βραζιλία παίζει εκτός έδρας με την Χιλή. Το παιχνίδι θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε τα highlights της χθεσινής αναμέτρησης:

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024