Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ταλαντούχα παιδιά – Τα αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία»

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ταλαντούχα παιδιά – Τα αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία»

Όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το «διπλό» της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να ολοκληρώσει με το απόλυτο τις πρώτες δύο αναμετρήσεις της στο νέο Nations League, πέρνοντας δύο νίκες απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Δουβλίνο, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τα θετικά αποτελέσματα που πήρε η «γαλανόλευκη», την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τόνισε πως αυτές οι νίκες δίνουν ψυχολογία στην ομάδα.

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας: «Είμαι ικανοποιημένος, κάναμε δύο σημαντικές νίκες για τη βαθμολογία, αλλά και τη συνεργασία μας. Είχαμε μια καλή ατμόσφαιρα και μια καλή προετοιμασία για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου».

Για τους παίκτες της Ελλάδας: «Έχουμε ταλαντούχα παιδιά και μπορούμε να παίξουμε ωραίο και ήρεμο ποδόσφαιρο. Δεν κινδυνέψαμε σήμερα από την Ιρλανδία. Δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος από την Ιρλανδία στο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα μας δίνουν τα εύσημα για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και την δική μας συγκέντρωση».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Σημαντικό στο επίπεδο εθνικών ομάδων. Έχουμε επιλογές στους αμυντικούς από ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Διορθώνουμε τα λάθη μας μέσα από τα παιχνίδια, δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Η βαθμολογία δεν παίζει σπουδαίο ρόλο, αλλά η βελτιώση της ομάδας. Η καλή ψυχολογία μετά από δύο νίκες κάνει πιο εύκολη την κατάσταση».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024