Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ (1-2)

Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ (1-2)

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα τενίστρια, που ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν για τους «16» του τουρνουά «Tiriac Foundation Trophy»,

Το πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν για τους «16» του τουρνουά «Tiriac Foundation Trophy», που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι της, με την αντίπαλό της να γυρίζει τούμπα την αναμέτρηση και με 6-1, 6-2 να παίρνει τη νίκη – πρόκριση για τα προημιτελικά.

Τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση η Παπαμιχαήλ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 4-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 6-2, με το οποίο έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, όμως, άλλαξε άρδην η εικόνα του παιχνιδιού, με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν να κάνει το 6-1 και να στέλνει τον αγώνα σε τρίτο σετ. Εκεί οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 2-2, όταν η 30χρονη από το Βαντούζ του Λιχτενστάιν πήρε τέσσερα σερί γκέιμς και με 6-2 έφτασε στη νίκη.

Η συμπατριώτισσά μας, μετά τον αποκλεισμό από την Βον Ντέιχμαν, αφήνει πίσω της το Βουκουρέστι και στρέφει το βλέμμα της στο επόμενα τουρνουά, με στόχο να τα πάει καλύτερα. Αλλωστε, οι δυνατότητές της είναι για μεγαλύτερα τουρνουά και το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024