Το πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν για τους «16» του τουρνουά «Tiriac Foundation Trophy», που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι της, με την αντίπαλό της να γυρίζει τούμπα την αναμέτρηση και με 6-1, 6-2 να παίρνει τη νίκη – πρόκριση για τα προημιτελικά.

Τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση η Παπαμιχαήλ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 4-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 6-2, με το οποίο έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, όμως, άλλαξε άρδην η εικόνα του παιχνιδιού, με την Καθίνκα Βον Ντέιχμαν να κάνει το 6-1 και να στέλνει τον αγώνα σε τρίτο σετ. Εκεί οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 2-2, όταν η 30χρονη από το Βαντούζ του Λιχτενστάιν πήρε τέσσερα σερί γκέιμς και με 6-2 έφτασε στη νίκη.

Η συμπατριώτισσά μας, μετά τον αποκλεισμό από την Βον Ντέιχμαν, αφήνει πίσω της το Βουκουρέστι και στρέφει το βλέμμα της στο επόμενα τουρνουά, με στόχο να τα πάει καλύτερα. Αλλωστε, οι δυνατότητές της είναι για μεγαλύτερα τουρνουά και το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.