Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιασάρ Γκιουλέρ: Οδεύει προς παραίτηση ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας

Γιασάρ Γκιουλέρ: Οδεύει προς παραίτηση ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας

«Ακούγεται έντονα ο ισχυρισμός πως ο Γιασάρ Γκιουλέρ θα ζητήσει την αποχώρηση του από τα καθήκοντα του», λένε δημοσιογράφοι στα τουρκικά ΜΜΕ

Το τελευταίο διάστημα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιασάρ Γκιουλέρ. Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι οι μυστικές υπηρεσίες παρέδωσαν έκθεση στον Ερντογάν, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αξιωματικοί που λειτουργούν εναντίον του Τούρκου προέδρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έκθεση αναφέρει ότι 300 από τους 650 μαθητές συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για την τάξη των αξιωματικών που κατά την αποφοίτηση τους πριν από λίγες ημέρες ύψωσαν τα ξίφη τους και φώναξαν «είμαστε οι στρατιώτες του Κεμάλ». «Οι εκκαθαρίσεις που ανακοίνωσε ο Ερντογάν στις στρατιωτικές σχολές προκαλούν συζητήσεις»

«Ο υπουργός θα ζητήσει την αποχώρηση του από τα καθήκοντα του»

Ο Τολγκά Σαρντάν, αρθρογράφος στο T24, γράφει: «O μόνος που δεν έχει μιλήσει για το θέμα των αποφοίτων είναι ο υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ και η σιωπή δείχνει κάτι. Ο υπουργός Άμυνας έχει ακυρώσει όλα του τα ραντεβού και δεν μιλάει σχεδόν με κανέναν. Μάλιστα ακούγεται έντονα ο ισχυρισμός πως θα ζητήσει την αποχώρηση του από τα καθήκοντα του και αυτό ακούγεται από το Σαββατοκύριακο».

Ναΐμ Μπαμπούργολου, καθηγητής: «Από τη στιγμή που ξεκίνησαν έρευνες και παραβιάζεται ο εσωτερικός κανονισμός του στρατεύματος. Φαίνεται πως η προεδρία δεν εμπιστεύεται τον υπουργό Άμυνας ο οποίος μάλλον θα παραιτηθεί. Το αναφέρω αυτό σύμφωνα και με τους ισχυρισμούς και μάλλον ο υπουργός Άμυνας έβγαλε αυτό το συμπέρασμα».

Only in

Μόνο στο in, η ολοκληρωμένη πρόταση της Αυτοδιοίκησης για την διαχείριση των υδάτινων πόρων

Αποκλειστικά στο in, τα βασικά σημεία της πρότασης της ΚΕΔΕ για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας πολιτικής ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024