Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ότι στηρίζει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην κούρσα για την προεδρία, δίνοντας τέλος στις εικασίες σχετικά με το αν η σούπερ σταρ θα μοιραστεί τις πολιτικές της απόψεις ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το debate απόψε. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που υπάρχουν και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι προς αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ για τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα», έγραψε η Σουίφτ στο Instagram, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης της Χάρις με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της, στο ABC News.

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς»

«Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο AI εαυτός μου που υποστήριζε ψευδώς την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Πραγματικά μου ξύπνησε τους φόβους μου γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της διασποράς παραπληροφόρησης.

Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, ταλαντούχα ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος.

»Με έφερε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια. Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024», προσθέτει στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

«Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου»

«Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, ταλαντούχα ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος. Ενθαρρύνθηκα και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της εδώ και δεκαετίες», συνεχίζει στην ανάρτησή της η Σουίφτ.

«Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Στο instagram story μου θα σας παραπέμψω πού μπορείτε να εγγραφείτε και να βρείτε ημερομηνίες και πληροφορίες για την πρόωρη ψηφοφορία», κατέληξε η pop star, υπογράφοντας ως «childless cat lady» υπονοώντας μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο γερουσιαστής JD Vance, υποψήφιος σύντροφος του Trump, για να επικρίνει τους Δημοκρατικούς.