Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Προσβάσιμη ξανά από σήμερα η πλατφόρμα αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Προσβάσιμη ξανά από σήμερα η πλατφόρμα αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Οι δικαιούχοι για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα έως τις 18 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ψηφιακά είτε απευθείας μέσω της σελίδας stegastiko.minedu.gov.gr είτε μέσω του gov.gr

Προσβάσιμη εκ νέου θα είναι η πλατφόρμα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet

Τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από σήμερα Πέμπτη έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 επιτρέπεται εκ νέου η υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, για όσους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους δεν υπέβαλαν αίτηση εντός της πρώτης προθεσμίας (25/6/2024 – 31/7/2024).

Τρόποι υποβολής των αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ψηφιακά είτε απευθείας μέσω της σελίδας stegastiko.minedu.gov.gr, είτε μέσω του gov.gr, στην κατηγορία «Εκπαίδευση» και την υποκατηγορία «Πανεπιστήμια και φοίτηση».

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην ανωτέρω ιστοσελίδα έχουν επίσης αναρτηθεί το θεσμικό πλαίσιο, η σχετική εγκύκλιος, το εγχειρίδιο χρήσης καθώς και αρχείο συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024