Eδώ και μέρες τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται με το γεγονός πως ο Τζάστιν Μπίμπερ με την Χέιλι Μπίμπερ έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Πριν λίγους μήνες στις αρχές του Μαϊου, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Χέιλι Μπίμπερ στο Instagram, ενώ λίγες ημέρες πριν είδαμε και την πρώτη ανάρτηση που σχετίζεται με την εν λόγω γέννηση. Ωστόσο, η μητέρα πλέον Χέιλι, δεν είχε «ξεμυτίσει», ως είναι λογικό, μέχρι στιγμής από το σπίτι.

Μετά το πέρας των πρώτων και δύσκολων ημερών ανάρρωσης από τον τοκετό, η 27χρονη εθεάθη αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά σε έξοδο κατά τις απογευματινές ώρες. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε να καταφτάνει σε ένα εστιατόριο στο Μπελ-Ερ, φορώντας ένα σκούρο σορτσάκι και ένα καφέ οver-sized σακάκι με σκούρο, δερμάτινο γιακά, τύπου Barbour. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν σφιχτό κότσο.

Μαζί της ήταν η στενή της φίλη, Κάιλι Τζένερ, η οποία επέλεξε ένα casual look, με ένα μαύρο crop-top, ένα μαύρο τζιν, μαύρες σαγιονάρες και καφέ τσάντα του οίκου Bottega Veneta, ενώ επέλεξε έναν πιο χαλαρό κότσο από τη φίλη της. Τα δύο κορίτσια διατηρούν μια μακροχρόνια φιλία κι έτσι είναι λογικό το πρώτο δείπνο της Χέιλι να λάβει χώρο με την 27χρονη influencer.