Τα Video Music Awards (VMAs) του MTV μεταφέρθηκαν μια μέρα πίσω για να μην συγκρουστούν με το αμερικανικό προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Καμάλα Χάρις, οπότε όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην UBS Arena της Νέας Υόρκης το βράδυ της Τετάρτης. Έτσι, το βράδυ της 11 ης Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards  2024 στο UBS Arena της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των εκλεκτών και διάσημων καλεσμένων που παρευρέθηκαν και περπάτησαν στο red carpet ήταν η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, μαζί με την αδελφή της Nicky Rothchild Hilton.

Paris Hilton, αριστερά, με δημιουργία Celia Kritharioti και η αδεεφή της Nicky Rothschild / Photo: Andrew Kelly/Reuters

Το outfit συμπλήρωσαν ασημί λαμπερά αξεσουάρ και clutch, αλλά και κομψές γόβες, όλα απόλυτα συνυφασμένα με την δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας

Συγκεκριμένα το φόρεμα της Paris Hilton ήταν ένα άκρως λαμπερό custom silver dress με cut outs και εντυπωσιακό μπούστο Celia Kritharioti Couture. Το outfit συμπλήρωσαν ασημί λαμπερά αξεσουάρ και clutch, αλλά και κομψές γόβες, όλα απόλυτα συνυφασμένα με την δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγους μήνες νωρίτερα η διάσημα Αμερικανίδα είχε επιλέξει ξανά μια αστραφτερή mini δημιουργία Celia Kritharioti, για το πάρτι γενεθλίων της στο Los Angeles.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε το www.celiakritharioti.com