Η Katy Perry ρωτήθηκε και απάντησε μετά τη viral φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της Orlando Bloom που φαίνεται να ελέγχει τα, λίγο πιο χαμηλά την μέση της Kim Kardashian, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και έχει γίνει viral.

Η εικόνα, η οποία τραβήχτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο δείπνο Kering «Caring for Women Dinner» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Ready to Wear της Νέας Υόρκης, δείχνει τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής να στέκεται πίσω από την τραγουδίστρια του «Woman’s World» στην εκδήλωση, ενώ το βλέμμα του φαίνεται να προσγειώνεται στις καμπύλες της reality star με ένα φόρεμα που περιέγραψε ως «3D Molded Liquid Rubber Balenciaga Wet Dress».

Αλλά η Katy, η οποία φορούσε ένα στράπλες φόρεμα Balenciaga στην εκδήλωση, δεν απειλήθηκε από τη στιγμή. Αν μη τι άλλο, την καταλαβαίνει απόλυτα. Αφού ο ραδιοφωνικός DJ Elvis Duran ανέφερε τη «clickbait» φωτογραφία με το θρασύ βλέμμα του Orlando κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στις 10 Σεπτεμβρίου, σημείωσε: «Εννοώ, πώς θα μπορούσες να μην το κάνεις;».

Η 39χρονη, ο οποίος πρόκειται να λάβει το βραβείο Video Vanguard Award του MTV στα VMA του 2024, ανασήκωσε τους ώμους της, λέγοντας: «Το εγκρίνω» (I approve)! Ενώ, εντελώς κουλ, αργότερα ρώτησε: «Οπότε περιμένετε, ποια είναι η διαμάχη;».

Τι είχε πει η Katy για την σχέση τους

Αφού τα βρήκαν αρχικά το 2016, η Katy μοιράστηκε πρόσφατα κάποιες πληροφορίες για το πώς διατηρούν μια υγιή σχέση για χάρη της οικογένειάς τους.

«Θέλουμε να εξελισσόμαστε αυτός είναι νομίζω ο λόγος που είμαστε στη σχέση μας είναι για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε αυτό το όμορφο ανθρώπινο πλάσμα (το παιδί τους)», είπε στο podcast Call Her Daddy του Alex Cooper στις 4 Σεπτεμβρίου. «Είναι διαφορετικά στρώματα. Όσο περισσότερο κάνουμε τη δουλειά, τόσο περισσότερο βρίσκουμε το επόμενο επίπεδο».

Σκεπτόμενη το χρόνο τους στη συμβουλευτική του ζευγαριού, η τραγουδίστρια του «Wide Awake» σημείωσε ότι πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία.

«Μερικές φορές κολλάμε», παραδέχτηκε, «και λέμε: «Εντάξει, ας πάμε να κάνουμε τη δουλειά και αυτό θα είναι ενοχλητικό και δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχουμε τον χρόνο. Είμαι κουρασμένη». Αλλά θα το κάνουμε. Και βρίσκουμε το επόμενο επίπεδο. Γι’ αυτό συνεχίζουμε τη σχέση μας».

Η ατακαδόρισσα Katy Perry χρησιμοποιεί την γλώσσα της αλήθειας

Η Katy Perry δήλωσε ότι ένας σύντροφος που δεν βοηθάει στο σπίτι είναι «κόκκινο πανί»  αλλά αυτός που θα επιλέξει να κάνει το μερίδιό του από τις δουλειές του σπιτιού έχει πολλά, πάρα πολλά να κερδίσει.

«Αν κατέβω κάτω και η κουζίνα είναι καθαρή, και τα έχεις κάνει όλα, και έχεις πλύνει όλα τα πιάτα, και έχεις κλείσει όλες τις πόρτες του ντουλαπιού, καλύτερα να είσαι έτοιμος να σου πάρουν πίπα», είπε η τραγουδίστρια του “Firework” στον παρουσιαστή του podcast “Call Her Daddy” Alex Cooper σε μια προεπισκόπηση που μοιράστηκε την Τρίτη.

«Εννοώ κυριολεκτικά, αυτή είναι η γλώσσα της αγάπης μου», συνέχισε η Perry. «Δεν χρειάζομαι μια κόκκινη Ferrari! Μπορώ να αγοράσω μια κόκκινη Ferrari. Απλά πλύνε τα γαμημένα τα πιάτα! Θα σου πάρω πίπα! Είναι τόσο εύκολο!»

Βέβαια η αντίδραση του Bloom ήταν όλα τα λεφτά.