Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Επτά βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο στην Κοζάνη – Οι περιοχές με μονοψήφιες θερμοκρασίες

Καιρός: Επτά βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο στην Κοζάνη – Οι περιοχές με μονοψήφιες θερμοκρασίες

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σημειώθηκε σε περιοχές της Ελλάδας με τη γενικότερη πρόγνωση να κάνει λόγο για ζέστη και βροχές

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που έφτασε στους 7 – 9 βαθμούς Κελσίου, την ώρα που ο καιρός φαίνεται να είναι γενικά αίθριος με πιθανότητα κατά τόπους βροχοπτώσεων.

Συγκεκιρμένα, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 12/09.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στον μετεωρολογικό σταθμό στη Βλάστη Κοζάνης και ήταν ίση με 7,2˚C. Στον παρακάτω πίνακα παρουσίαζονται οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα το πρωί.

Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη θα επικρατήσει συννεφιασμένος καιρός , ενώ από το απόγευμα και μετά αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι όμως στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ στα βορειοδυτικά πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 28 με 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 και τοπικά τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024