Ακόμη ένας ασυνείδητος οδηγός ΚΤΕΛ έκανε την εμφάνισή του, στους ελληνικούς δρόμους.

Ο οδηγός κρατούσε το τιμόνι στην εθνική οδό, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε και έψαχνε τα μηνύματά του στο κινητό τηλέφωνο.

Ο οδηγός ρισκάροντας όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και τη ζωή δεκάδων έσπασε κάθε κανόνα οδικής κυκλοφορίας, ενώ εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο.

Η ασυνειδησία ενός ανθρώπου που πληρώνεται για να πάει τον κόσμο στον προορισμό του, με ασφάλεια, είναι εξοργιστική.

Το βίντεο με τον οδηγό σε ΚΤΕΛ που προκάλεσε οργή

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Voria.gr, φαίνεται ο οδηγός του ΚΤΕΛ σε διαδρομή από Αθήνα προς Λαμία, να στρίβει τσιγάρο ενώ οδηγεί και στη συνέχεια να αρχίσει να καπνίζει παρά τη ρητή απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιο όχημα.

Έπειτα αρχίζει να συνομιλεί με επιβάτη που κάθεται στην πρώτη θέση του οχήματος και παίρνει στο χέρι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Με κίνηση καρμπόν, κρατάει στο ένα χέρι το τσιγάρο και το κινητό και με το άλλο χέρι σκρολάρει στην οθόνη μέχρι να βρει μία εικόνα στα μηνύματά του για να τη δείξει στον επιβάτη.

Έχει ακουμπήσει το κάτω μέρος από τις παλάμες του στη βάση του τιμονιού και οδηγεί τη νύχτα στην εθνική οδό.

Μάλιστα αφού ο επιβάτης βλέπει την εικόνα ο οδηγός ξαναπαίρνει στα χέρια του το κινητό, σκρολάρει πάλι και το αφήνει στην άκρη.

Οι επιβάτες είδαν την ίδια κίνηση και άλλες φορές κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, στο οποίο εκτός των άλλων συνομιλούσε διαρκώς με τον επιβάτη που καθόταν στην πρώτη θέση, δίπλα από εκείνη του οδηγό.