Στο πλαίσιο του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Πεδίον του Άρεως, με αφιέρωμα «Νεολαία και ανάγνωση» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Μάνος Χαραλαμπάκης παρουσιάζει το βιβλίο του «Με ποδηλατάκι γοργό γοργό κινούμαι στη γειτονιά και την ωφελώ», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη με εικονογράφηση Κ. Σκλαβενίτη.

Ο ήρωας και του βιβλίου και το ποδηλατάκι του μας προτρέπουν, σε καιρούς κλιματικής κρίσης, να βοηθήσουμε το περιβάλλον, την υγεία και την πόλη μας κάνοντας τις κοντινές μετακινήσεις, όχι με το αυτοκίνητο αλλά, με το ποδήλατο. Να τα ακούμε τα παιδιά!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δρ συγκοινωνιολόγος-πολεοδόμος, μέλος της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και ο γενικός διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace Nίκος Χαραλαμπίδης

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δρ συγκοινωνιολόγος-πολεοδόμος, μέλος της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και ο γενικός διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace Nίκος Χαραλαμπίδης.

Συντονίζει η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Μάρθα Καϊτανίδη.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, 7.30μ.μ. στη Σκηνή «Λόρδος Βύρωνας» στο Φεστιβάλ Βιβλίου.