Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυμνές σκηνές στην ταινία «Lee» και ο κανόνας της ηθοποιού

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυμνές σκηνές στην ταινία «Lee» και ο κανόνας της ηθοποιού

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα υποδυθεί τη Λι Μίλερ στην επερχόμενη ταινία της, ωστόσο έβαλε έναν απαράβατο όρο για να εμφανιστεί γυμνή στο φιλμ.

Ήταν το 1997 όταν έμαθε το όνομά της όλος ο κόσμος μέσα από την ταινία «Τιτανικός». Ωστόσο η Κέιτ Γουίνσλετ είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του ταλέντου της δύο χρόνια νωρίτερα, με την ταινία «Λογική και Ευαισθησία» που της χάρισε και την πρώτη υποψηφιότητά της στα Όσκαρ.

Σε αυτά τα 29 χρόνια, η αγγλίδα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες φιλμ, έχει κερδίσει μια φορά (από τις συνολικά 7 που ήταν υποψήφια) το χρυσό αγαλματάκι, ενώ το περιοδικό Times την έχει συμπεριλάβει δύο φορές στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη.

Στα 48 της χρόνια η Κέιτ Γουίνσλετ έχει κερδίσει το δικαίωμα να βάζει τους δικούς της κανόνες στις ταινίες που συμμετέχει, κάτι που φάνηκε και στο επερχόμενο φιλμ «Lee». Η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Λι Μίλερ, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, συνέχισε βς μούσα, μαθήτρια και ερωμένη του Μαν Ρέι, προτού απογειώσει την καριέρα της ως φωτογράφος και πολεμική φωτορεπόρτερ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για λογαριασμό της Vogue.

Εκτός από σπουδαίο έργο, η πορεία της Λι έχει και πολλές γυμνές φωτογραφήσεις, κάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει από την επερχόμενη ταινία. Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν είπε όχι στις γυμνές σκηνές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να γυριστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβάλουν τη πασίγνωστη φωτογράφο και να μην υπάρχει σεξουαλικοποίηση.

Κάτι στο οποίο συμφωνούσε και η σκηνοθέτης του «Lee» Έλεν Κούρας, η οποία τόνισε σε συνέντευξή της στο Metro πως «είμαι γυναίκα και προφανώς έχω πολύ μεγάλη επίγνωση του πώς εμφανίζονται οι γυναίκες στην κάμερα. Στην ταινία θα δείτε γυμνό, αλλά με έναν ξεχωριστό τρόπο».

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024