Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του «Emily In Paris» στη Ρώμη

Εντυπωσιακή η Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του «Emily In Paris» στη Ρώμη

Το look της Λίλι Κόλινς μαγνήτισε τα βλέμματα στην «Αιώνια Πόλη».

Η Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Emily in Paris», κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

Η 35χρονη ηθοποιός, κόρη του θρυλικού μουσικού Φιλ Κόλινς, επέλεξε ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα Schiaparelli, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές τόσο για το στιλ όσο και για την ερμηνεία της.


Το εντυπωσιακό φόρεμα της Λίλι Κόλινς ήταν maxi, εφαρμοστό και ανάγλυφο, με χρυσές λεπτομέρειες στους ώμους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την λάμψη του και κάνοντάς το απόλυτα επιβλητικό. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα με ιδιαίτερο τακούνι, ενώ τα πολλά χρυσά βραχιόλια-βέργες στο ένα χέρι ενίσχυσαν την glam αισθητική της εμφάνισης.

Η Λίλι Κόλινς, με το χαρακτηριστικό bob κούρεμά της, που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην κομψότητα της εμφάνισής της. Το κοντό της κούρεμα, με την άψογη δομή και το sleek φινίρισμα, πρόσθεσε μοντέρνα και διαχρονική αίσθηση, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία το look της στο κόκκινο χαλί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη του στυλ της Emily στην τέταρτη σεζόν της σειράς, σημειώνοντας πως η μόδα φέτος είναι πιο απλή, με ανδρικά στοιχεία και λιγότερα αξεσουάρ.

* Πηγή: Grace

Only in

Επιχείρηση «Μάρκο Πόλο» κατά της τρομοκρατίας

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ θέλουν τους Ιρανούς έτοιμους να προχωρήσουν σε στρατολογήσεις για επιθέσεις στην Ελλάδα – και όχι μόνο – κυρίως κατά ισραηλινών στόχων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024