Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Τζένερ θυμήθηκε τα παλιά και έκανε τα μαλλιά της τιρκουάζ

Η Κάιλι Τζένερ θυμήθηκε τα παλιά και έκανε τα μαλλιά της τιρκουάζ

Η influencer και επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ έκανε νέα τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Κάιλι Τζένερ φαίνεται ότι αναπολεί τα παλιά, κάτι που αποδεικνύεται από τις τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της. Την περασμένη άνοιξη την είδαμε να εμφανίζεται στα social media της με ροζ μαλλιά, ενώ τώρα ενέδωσε και πάλι στο αγαπημένο της τιρκουάζ χρώμα, που βλέπαμε πίσω στο 2024-16 στο Tumblr.

Πριν μερικές μέρες, η διάσημη τηλεπερσόνα κι επιχειρηματίας έδειξε τα ζωηρά τιρκουάζ μαλλιά της σε μια σειρά από selfies που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ το 2016 είχε βάψει μόνο τις άκρες των μαλλιών της μπλε, αυτήν τη φορά, τα μαλλιά της ήταν βαμμένα σε τιρκουάζ χρώμα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Το μήκος ήταν το συνηθισμένο, ενώ επέλεξε να δημιουργήσει μερικές χαλαρές μπούκλες για να δώσει κίνηση στο hairstyle της.

Η Κάιλι Τζένερ διατήρησε την υπόλοιπη εμφάνισή της απλή, επιτρέποντας έτσι στην τολμηρή απόχρωση του μπλε να ξεχωρίσει -φόρεσε ένα λευκό απλό μπλουζάκι, μερικά ασημένια δαχτυλίδια κι έκανε ένα φυσικό μακιγιάζ, ενώ τα νύχια της ήταν βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Στις υπόλοιπες δημοσιεύσεις που έκανε με τα νέα της μαλλιά, το στιλ της ήταν εξίσου μίνιμαλ και κομψό, με πρωταγωνιστή πάντα τα τιρκουάζ μαλλιά της.

Μερικοί φανς της μάλιστα έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι η Κάιλι Τζένερ δεν έβαψε πραγματικά τα μαλλιά της τιρκουάζ, αλλά φοράει περούκα (άλλωστε και τα ροζ μαλλιά της ήταν περούκα), οπότε θα περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια. Στο μεταξύ, θα απολαύσουμε τα γοργονέ μαλλιά της και θα εμπνευστούμε κι εμείς για την επόμενη δική μας αλλαγή.

* Πηγή: Grace

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024