Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι πρέσβειρα του οίκου Chanel από τον Μάρτιο του 2018 και τώρα ανακοινώθηκε ότι θα είναι το πρόσωπο του Chanel No 5, του θρυλικού αρώματος που έχει αφήσει εποχή. Πρόκειται για το άρωμα που αποτελεί την πεμπτουσία της θηλυκότητας. Ένα μυθικό και διαχρονικό άρωμα που ήταν και το πρώτο άρωμα που λάνσαρε η Γαλλίδα μόδιστρος Κοκό Σανέλ το 1921.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μάργκοτ Ρόμπι, που ξεχωρίζει για το ταλέντο της, την δυναμική προσωπικότητά και την ομορφιά της γίνεται το πρόσωπο του αρώματος, Chanel No 5 ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Στα 34 της χρόνια, η Ρόμπι δεν σταματά να πετυχαίνει τους στόχους της και να κατακτά μία σημαντική θέση στον θαυμαστό κόσμο του κινηματογράφου.

View this post on Instagram

A post shared by WWD (@wwd)

Η Αυστραλή ηθοποιός δήλωσε στο WWD για την συνεργασία της με τον γαλλικό οίκο: «Απλώς πάντα ήξερα για το Chanel No.5. Είναι εμβληματικό  εμπορικό σήμα.  Είναι αυτό που συνδέεις πάντα με το απόλυτο ύψος της πολυτέλειας. Τουλάχιστον έτσι ένιωθα πάντα για τη Chanel. Τώρα είμαι στην οικογένεια Chanel. Συνδέομαι με περισσότερες προσωπικές αναμνήσεις».

Μάλιστα, στη συνέντευξη δίνει και μία πρώτη γεύση από την καμπάνια που θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια. «Η γυναίκα που παίζω σε αυτή τη διαφήμιση, είναι πολύ γαλήνια. Είναι περισσότερο σαν να υπάρχει μια σιωπηλή αυτοπεποίθηση για εκείνη και μια γαλήνη που μου άρεσε πολύ να παίζω».

Αναμφίβολα το άρωμα της Chanel με το όνομα No 5 είναι το απόλυτο σύμβολο στην ιστορία της αρωματοποιίας αλλά και συνώνυμο της γυναικείας γοητείας. Η Κοκό Σανέλ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις συνεντεύξεις της: «Ήταν αυτό που περίμενα. Ένα άρωμα που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Ένα γυναικείο άρωμα που μύριζε γυναίκα».

Σχεδόν έναν αιώνα μετά, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γνωρίζει τη μυρωδιά του Νο 5.

* Πηγή: Grace