Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, τους Sabrina Carpenter, Chapell Roan, Lisa, Teddy Swims, Post Malone και Shaboozen.

Αυτά είναι τα νέα, άκρως επιδραστικά πρόσωπα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος τα οποία πρωταγωνιστούν (με εκατομμύρια followers) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κερδίζουν τεράστιες αμοιβές και αναδεικνύονται σε είδωλα της Gen Z.

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τους συγκεκριμένους super stars. Πώς κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν σε έναν χώρο γεμάτο λάμψη, χρώματα, πλούτο αλλά και ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό; Ίσως επειδή δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά, είναι χαλαροί, άνετοι και δεν διστάζουν να ανατρέψουν τους κανόνες προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο δημοφιλείς στο κοινό.

Ο ποταμός Έουα (Elwha) ένας από τους πλέον ειδυλλιακούς βιότοπους των Η.Π.Α. μετά από πολλές περιπέτειες βρήκε την περιβαντολλογική δικαιοσύνη που του αξίζει. Ο αγαπημένος «ταλαιπωρημένος» ποταμός στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι και πάλι εδώ… εξαιτίας της προσπάθειας ανθρώπων που νοιάζονται για την φύση και το περιβάλλον.

Το ”BHMAGAZINO” φιλοξενεί ακόμα συνεντεύξεις ανθρώπων σημαντικών από τον χώρο των εικαστικών τεχνών, του κινηματογράφου, της επιστήμης, του ακτιβισμού, ταξίδια μαγικά σε περιοχές που δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν κ.α. Το φθινόπωρο προχωράει μαγικά, όταν στα χέρια σας κρατάτε το “BHMAGAZINO”…