Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με κάθε παραγγελία από το SHOPFLIX APP κερδίζεις κουπόνι 5€

Με κάθε παραγγελία από το SHOPFLIX APP κερδίζεις κουπόνι 5€

Μην χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις κουπόνι 5€ με κάθε παραγγελία από το SHOPFLIX APP.

Θέλεις να ανανεωθείς για το φθινόπωρο ή έχει έρθει η στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα; Θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο smartphone, ένα νέο tv set, να φρεσκάρεις την beauty routine σου ή να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν; Όποιος και εάν είναι ο στόχος σου για την νέα σεζόν, τώρα είσαι ένα πιο κοντά σε αυτόν χάρη στο SHOPFLIX.GR.

Στο αγαπημένο μας marketplace μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε πάνω από 8,5 εκατομμύρια προϊόντα.

Δώρο κουπόνι 5€ με κάθε παραγγελία από το SHOPFLIX APP

Τώρα με κάθε παραγγελία από το SHOPFLIX APP κερδίζεις κουπόνι 5€ για την επόμενη παραγγελία. Μπες στην εφαρμογή του SHOPFLIX.GR σε iOS και Android για ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες αγορές και απόλαυσε ένα ολόκληρο κόσμο αποκλειστικά για εσένα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς και να επιλέξεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, καθώς η περιήγηση στην εφαρμογή προκύπτει πολύ φυσικά και άνετα, ακριβώς επειδή κάθε κουμπί και επιλογή έχει σχεδιαστεί ακολουθώντας βήμα-βήμα τις ανάγκες κάθε mobile χρήστη, ώστε να κάνει τελικά το ταξίδι αγορών μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για όλους.

Μπορείς να κατεβάσεις πανεύκολα το SHOPFLIX APP, γράφοντας απλά «SHOPFLIX» στην αναζήτηση των stores. Κατέβασε το απευθείας εδώ για Apple Stores και εδώ για Play Store.

Εάν έχεις ήδη λογαριασμό στο SHOPFLIX.GR, συνδέεσαι απευθείας με τον ίδιο και στο app. Αρκεί μόνο μια φορά και παραμένεις μόνιμα συνδεδεμένος στην εφαρμογή. Αν πάλι δεν έχεις, δημιούργησε τώρα τον λογαριασμό σου για να κάνεις τα δικά σου αγαπημένα, να παρακολουθείς τις παραγγελίες σου και να λαμβάνεις προτάσεις μόνο για σένα.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Only in

«Είχα έναν ιδιωτικό πόλεμο» - Η Λι Μίλερ και οι γυναίκες δημοσιογράφοι που παραβίασαν τους κανόνες του πεδίου της μάχης

Αποφεύγοντας το «ζήτημα της ευκολίας», γλυκομιλώντας τους στρατιώτες, η Λι Μίλερ και η ομάδα της κατάφεραν να παραδώσουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ρεπορτάζ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024