Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Κάνει λόγο για προβοκάτσιες και εκτροπή, συνιστά ψυχραιμία – «Είμαι εδώ»

Κασσελάκης: Κάνει λόγο για προβοκάτσιες και εκτροπή, συνιστά ψυχραιμία – «Είμαι εδώ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφει τα βέλη του κατά μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρώτη ανάρτηση-παρέμβασή του για τις νέες εξελίξεις που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προέβη σήμερα (12/9) το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λέγοντας «είμαι εδώ», ο κ. Κασσελάκης μοιάζει ουσιαστικά να επιβεβαιώνει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης καλεί, παράλληλα, σε αυτοσυγκράτηση. Ειδικότερα, αναφέρει ότι γίνονται «απίστευτες προβοκάτσιες», από τις οποίες δεν θα πρέπει να παρασυρθούν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλεί, δε, να μην διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

«Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ»

Τονίζει, επίσης, πως είναι σημαντικό να διασφαλίσουν ότι δεν θα σαμποταριστεί η επίσκεψη του νέου επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκου Παππά, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης στρέφει τα βέλη του κατά μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για εκτροπή.

Είναι προφανές πως ο κ. Κασσελάκης θεωρεί ότι έχει καταστρατηγηθεί το καταστατικό του κόμματος, όπως, άλλωστε, υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος τα οποία τον στηρίζουν.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο ίδιος θα παραμείνει πρόεδρους του κόμματος έως ότου διεξαχθούν οι σχετικές αρχαιρεσίες. Η παραπάνω ομάδα έθεσε το ζήτημα εχθές, και σήμερα ξέσπασε άλλη μια διαμάχη στο εσωτερικό του κόμματος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ».

Οπαδοί του Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας

Λίγο πριν από την παραπάνω ανάρτηση, ελάχιστοι οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες ακόμα και ύβρεις τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας

Συγκεκριμένα λιγότερα από 10 άτομα προπηλάκισαν λεκτικά όσα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν τάχθηκαν κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Εκτός από τις αποδοκιμασίες και τις χειρονομίες δεν έλειψαν και οι βαριές εκφράσεις ακόμα και βρισιές προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφταναν στα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τις 8 το βράδυ.

Βίντεο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν τουλάχιστον τρία από τα στελέχη που τα «άκουσαν» για τα καλά από τους ένθερμους «Κασσελίστας» χωρίς οι ίδιοι να αντιδράσουν.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Only in

Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος εν καιρώ αμερικανικών εκλογών

Mια περιοδεύουσα έκθεση τέχνης η οποία αποτελεί μέρος του «Body Freedom For Every (Βody)» γιορτάζει όλους τους σωματότυπους και αγκαλιάζει την αυτοδιάθεση του σώματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024