Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: «Ούτε φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε κάνει άλλο κόμμα» – Τι είπε η Θεοδώρα Τζάκρη

Κασσελάκης: «Ούτε φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε κάνει άλλο κόμμα» – Τι είπε η Θεοδώρα Τζάκρη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται την προσφυγή στα μέλη», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη που δήλωσε ότι η ίδια θα βρεθεί στο πλευρό του εάν αποφασίσει να είναι υποψήφιος πρόεδρος

Τέλος στα σενάρια για δημιουργία κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη επιχείρησε να βάλει η Θεοδώρα Τζάκρη, μία εκ των στενότερων συνεργατών του. Μιλώντας στο MEGA η Τζάκρη ανέφερε ότι διατηρεί καθημερινή επαφή με τον Κασσελάκη, και ξεκαθάρισε ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε σκοπεύει να φύγει από το κόμμα ούτε να φτιάξει δικό του.

Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να τον δει υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος και δήλωσε ότι σε αυτή την περίπτωση θα «σταθεί στο πλευρό του».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καθημερινή επικοινωνία με έναν ευρύ κύκλο προσώπων, μεταξύ των οποίων και βουλευτές. Μιλώ μαζί του καθημερινά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει συμμετάσχει στη διαρροή για δημιουργία νέου κόμματος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω. Είπε ότι θα τοποθετηθεί στα μέλη. Θα είμαι στο πλευρό του για να γίνει ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ανακοινώσει τις προθέσεις του».

Μετά την ήττα του Κασσελάκη στην τελευταία ΚΕ ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τις προθέσεις του, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τις επόμενες κινήσεις του

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στην ΚΕ και τη στάση που κράτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας από την εσωκομματική αντιπολίτευση να καταθέσει μομφή και όχι να πάει ο ίδιος σε εκλογές διατηρώντας τον έλεγχο του κόμματος, η κ. Τζάκρη σημείωσε ότι ο «Κασσελάκης δεν φοβάται την προσφυγή στα μέλη».

Τα σενάρια

Μετά την ήττα του Κασσελάκη στην τελευταία ΚΕ ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τις προθέσεις του, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τις επόμενες κινήσεις του. Ένα από αυτά  τα σενάρια ήθελε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φτιάχνει νέο κόμμα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν όλες αυτές τις μέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης, κοιτάει δημοσκοπήσεις για να μετρήσει τις δυνατότητές του να δημιουργήσει άλλο κόμμα.

Στην τελευταία δημόσια δήλωσή του πριν αποχωρήσει από την ΚΕ ο Κασσελάκης επιτέθηκε σε αυτό που περιέγραψε ως «νομεκλατούρα του κόμματος» και είπε ότι θα ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του στα μέλη, εκεί που – όπως είπε – λογοδοτεί.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024