Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκριμάου: «Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ένιωσα μόνος»

Γκριμάου: «Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ένιωσα μόνος»

Στην περσινή σεζόν του με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Ρότζερ Γκριμάου, ο οποίος στάθηκε στη σειρά με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν είναι πλέον σε πάγκο ομάδας της Euroleague μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη «Vanguardia» και αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, ενώ στάθηκε στη σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου:

Για το πως ένιωσε για την περσινή σεζόν στη Μπάρτσα: «Ένιωσα στενοχωρημένος τους προηγούμενους μήνες, γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα θέλαμε Το καλοκαίρι, όμως ήταν θεραπευτικό. Υπήρξε μια πολύ σκληρή πνευματική καταπόνηση για εμένα, μεγαλύτερη από όταν ήμουν παίκτης»..

Για το αν ήταν αποτυχημένη η περσινή σεζόν: «Ζούμε σε μια κοινωνία που η επιτυχία ορίζεται μόνο από τους τίτλους και το καταλαβαίνω αυτό γιατί πρόκειται για την Μπαρτσελόνα.

Με τον Ολυμπιακό στο πέμπτο ματς ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά όχι τόσο στην επίθεση. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα σε αρκετές στιγμές. ‘Εγινα ο εύκολος στόχος. Τα ματς αυτά έκαναν κακή την εικόνα που έχει ο κόσμος για εμένα. Θα ήταν όλα πολύ πιο εύκολα αν δεν είχα μια ιδέα από πριν για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια μιας ομάδας.

Τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει πλέον. Πρέπει να ξεχάσω όσα έμαθα. Το μπάσκετ σήμερα είναι διαφορετικό σε πολλά επίπεδα. Οι παίκτες παίζουν από τη μία ομάδα στην άλλη και δεν δένονται τόσο πολύ με μια ομάδα. Οι δικοί μου παίκτες ήταν επαγγελματίες μέχρι θανάτου, με εξαιρέσεις φυσικά».

Για την σχέση του με Λαπόρτα και Ναβάρο: «Η σχέση μας ήταν καλή, φυσικά υπήρχαν και οι στιγμές που αισθανθήκαμε άγχος. Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ένιωσα μόνος. Ήθελα να συνεχίσω αλλά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τους πείσω».

Only in

Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος εν καιρώ αμερικανικών εκλογών

Mια περιοδεύουσα έκθεση τέχνης η οποία αποτελεί μέρος του «Body Freedom For Every (Βody)» γιορτάζει όλους τους σωματότυπους και αγκαλιάζει την αυτοδιάθεση του σώματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024