Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το πήραν απόφαση οι Σέρβοι: «Δεν πάει πουθενά ο Πετρούσεφ»

Το πήραν απόφαση οι Σέρβοι: «Δεν πάει πουθενά ο Πετρούσεφ»

Τι λένε στη Σερβία για Πετρούσεφ, Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα – Τα δεδομένα για την αποχώρηση του Σέρβου

Με τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός στο «5», μετά τους τραυματισμούς των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τουλάχιστον 4 με 6 εβδομάδες και ταυτόχρονα να δημιουργεί κενό στο «5».

Με αφορμή την απουσία των δύο… δεινοσαύρων, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει στο «5» μόνο τους Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ, με τον τελευταίο να εμπλέκεται εδώ και καιρό σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρόλα αυτά, στη Σερβία επικαλούμενοι και δηλώσεις του βοηθού του Σφαιρόπουλου, κόουτς Γεραγωτέλλη, θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη αρνητικά για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Τι λένε στη Σερβία για τον Πετρούσεφ

«Ουσιαστικά μάς απασχόλησε το καλοκαίρι όταν “χτίζαμε” το ρόστερ. Από ‘κει και πέρα, απ’ τη στιγμή που δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” να έρθει σε εμάς, είτε κανονικά είτε ως δανεικός, δεν μας έχει ξαναπασχολήσει το θέμα. Θεωρούμε πως είναι κάτι το οποίο αν συνέβαινε θα ήταν μια επιπλέον προσθήκη και επιλογή. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα να είναι έτοιμη χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας καθόλου το θέμα Πετρούσεφ», ήταν τα λόγια του βοηθού του Σφαιρόπουλου, κόουτς Γεραγωτέλλη, μετά το τέλος του φιλικού των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Κάπως έτσι, στη Σερβία σημειώνουν πως πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει τον Πετρούσεφ ο Ερυθρός Αστέρας, αφού έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ σοβαρά σε συζητήσεις για τον Σέρβο φόργουορντ-σέντερ, που είναι στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πετρούσεφ ήταν και είναι απαραίτητος πλέον, θα μοιράζεται λεπτά στο «5» με τον Ράιτ, ενώ θα έχει χρόνο και στο «4», ειδικά από τη στιγμή που οι Σάσα Βεζένκοφ και Άλεκ Πίτερς περνούν αρκετά λεπτά μαζί στο παρκέ στα πρώτα φιλικά.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024