Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ο Αραούχο και οι άλλοι

Άρης: Ο Αραούχο και οι άλλοι

Ανοικτό το ενδεχόμενο ο Άρης να αποκτήσει έναν επιθετικό από τη «δεξαμενή» των ελευθέρων ποδοσφαιριστών, ενώ εκτός από τον Αργεντινό φορ, εξετάζει ακόμα δύο περιπτώσεις.

Η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες που ανήκουν σε ομάδες ολοκληρώθηκε, χωρίς ο Άρης να αποκτήσει, τελικά, τον επιθετικό που έψαχνε για να πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι δεν θα αποκτήσουν και άλλον φορ, καθώς έχουν δικαίωμα να προσθέσουν στο ρόστερ τους κάποιον ελεύθερο παίκτη, έως και το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Πάντα στα υπόψιν ο Αραούχο

Στη λίστα των ανθρώπων του Άρη υπάρχει πάντα το όνομα του Σέρχιο Αραούχο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ παράλληλα εξετάζουν και ακόμα δύο περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου ο παίκτης να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Άρη είχαν κάνει επαφές με παίκτες που δεσμεύονταν από ομάδες, χωρίς, όμως, τελικά οι συζητήσεις αυτές να έχουν θετική έκβαση.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024