Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μάγιο: «Θα εξαντλήσω όλα τα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου» (pic)

Μάγιο: «Θα εξαντλήσω όλα τα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου» (pic)

Τις κατηγορίες εξαιτίας των οποίων καταδικάστηκε πρωτόδικα για σεξουαλική παρενόχληση αρνείται κατηγορηματικά ο Ούγκο Μάγιο.

Το πρωί της Πέμπτης (21/9) έγινε γνωστή η είδηση ότι ο προϊστάμενος του Ποινικού Δικαστηρίου της Μπαρτσελόνα κήρυξε ένοχο τον πρώην παίκτη της Θέλτα και νυν του Άρη, Ούγκο Μάγιο, για σεξουαλική κακοποίηση κατά της γυναίκας που εργαζόταν ως μασκότ της ομάδας, Εσπανιόλ.

Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έχουν καμία βάση οι κατηγορίες εναντίον του, ενώ ανέφερε ότι θα καταθέσει έφεση θέλοντας να κυνηγήσει μέχρι τέλους την απόδειξη της αθωότητάς του

Η σχετική ανάρτηση του Μάγιο

«Μετά την κοινοποίηση της ποινής του Ποινικού Δικαστηρίου Νο. 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και να γνωστοποιώ την πλήρη διαφωνία μου με τα επιχειρήματά της.

2. Κατά συνέπεια, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της εν λόγω απόφασης, θα υποβληθεί η κατάλληλη έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι η εν λόγω φράση αναφέρει ότι η κατάθεση μου ήταν η ίδια και απουσίαζε οποιασδήποτε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρίζοντας για να πάω στο κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του «παπαγάλου» και αρνούμαι απολύτως ότι είχε συμβεί άγγιγμα στο στήθος του «παπαγάλου».

4. Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου για γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως κάθε ευθύνη».

Only in

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη του Ντομινίκ Πελικό λόγω σοβαρής ασθένειας

Εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Ντομινίκ Πελικό δεν θα μπορεί να παραστεί στη δίκη του για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε η εκδίκαση της υπόθεσης θα αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024